šport TV 1 logo
14:00 V ŽIVO
VN Lommla, 2. dirka MX2
šport TV 2 logo
14:30
Vrhunci Andalucia Rally
šport TV 3 logo
12:55
Rennes - Angers Ligue 1

Predsednik Fiorentine: “Stadio Franchi ni Kolosej”

Avtor: Aljaz Pirnat
23. 9. 2020, 12.50

Predsednik nogometnega kluba Fiorentina Rocco Commiso je razkril, da želi porušiti domače prizorišče kluba – Stadio Franchi, ter ga zamenjati z novim, modernejšim objektom.

Commiso se je pred nedavnim sestal z županom Firenc Dariom Nardello, s katerim je razpravljal o svoji novi viziji športnega objekta. Prav tako je zagotovil, da ne bodo naredili ničesar, dokler ne bodo zadeve tudi formalno dorečene.

“Odpravili se bomo v Rim in predstavili naš prehodni projekt za Stadio Franchi. Želimo ugotoviti, ali je projekt možno izpeljati, in da bi vlada razumela, da želimo vlagati,” je dejal Commiso.

“Stadion ima sistemske probleme, npr. puščanje vode, zadnjič je name skoraj padel kos stene, ki se je odluščil,” je delil vodilni mož kluba iz Firenc.

“Narediti hočemo nekaj lepega in modernega za mesto. Navijači si ne zaslužijo, da ob prihodu na tekmo na njih kaplja voda in da se na igrišče vidi obupno. Zakaj bi kdorkoli plačal za ogled tekme v takšnih razmerah?” je bil kritičen Commiso.

“Poglejte, Stadio Franchi ni Kolosej. Predlagam, da ga porušimo do tal in začnemo znova,” je še pripomnil predsednik vijoličastih.

Fiorentino v naslednjem krogu italijanskega državnega prvenstva čaka obračun z milanskim Interjem. Tekmo si boste v živo lahko ogledali 26. septembra ob 20.40 s prenosom na Šport TV 1!

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Juventus lansiral četrti dres, ki ga je oblikoval Pharrell Williams (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Goriški Iračan se je pošalil z Dinamove obrambe...Več

3

Pancar: S prvima dirkama v Lommlu sem zadovoljen, na tretji ciljam še višje (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

»Ko medil se je Lille …«...Več

2

VIDEO: Gajser izpeljal Supermana brez posledic...Več

3

V Ajaxovem vrtincu...Več