single
[3137,2]
166043

Pred Leipzigom pestri dnevi: Z odhodom se spogledujejo kar trije nosilci igre

Avtor: Rene Vidmar
2. 8. 2022, 11.32

Pred vodstvom Leipziga so naporni dnevi. Do konca letošnjega poletnega prestopnega roka je sicer še mesec dni, toda ''rdeči biki'' bodo morali v kratkem potegniti črto. Na radarju evropskih velikanov so se namreč znašli kar tri nosilci njihove igre.

Angeliño se sicer na ”listi za odstrel” ni znašel po lastni zaslugi. 25-letni Španec namreč po prihodu Hoffenheimovega Davida Rauma ni več v načrtih Domenica Tedesca. Odlični bočni branilec ima pogodbo z ”rdečimi biki” sklenjeno vse do leta 2025. Ravno to pa utegne biti težava pri prodaji. Leipzig naj bi zato razmišljal tudi o posoji. Za zdaj so za usluge 25-letnika največ interesa pokazali pri Hoffenheimu in Barceloni.

Vroče blago na nogometni tržnici je še vedno tudi Dominik Szoboszlai. Poštni predal Leipziga kljub izjavam 22-letnika, da letos poleti ne misli zapustiti Red Bull Arene, še vedno polnijo ponudbe evropskih velikanov. Italijanski časnik Il Mattino zdaj piše, da je Napoli za madžarskega reprezentanta pripravljen odšteti 30 milijonov evrov. Ali bo Leipzig dejansko sprejel omenjeno ponudbo, pa je drugo vprašanje.

S polno paro v teh dneh dela tudi Chelseajeva prestopna služba. ”Modri” si na vse pretege želijo, da bi medse zvabili Joška Gvardiola. Leipzig kljub temu še naprej zavrača vse ponudbe Chelseaja. 20- letni Hrvat kljub temu ostaja na vrhu obrambnih želja Thomasa Tuchla.

Bundesliga: Stuttgart – Leipzig, v nedeljo ob 15.25 na Š2!

Foto: Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Cvijanović: ”Maribor potrebuje izkušenega trenerja na visokem nivoju” (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Vratar Hanse ob razporejanju soigralcev pozabil na žogo, napako izkoristil napadalec...Več

3

Zlata številka spet v pravih rokah (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več