šport TV 1 logo
11:00
Rennes - Nice Ligue 1
šport TV 2 logo
11:00
Jesenice - Rittner Buam Alpska liga
šport TV 3 logo
10:30
PSG - Monaco Ligue 1

Pravila in pogoji nagradne igre SP V HOKEJU 2015

Avtor: Rok Grilec
16. 4. 2015, 09.42

Pravila in pogoji nagradne igre SP V HOKEJU 2015

Ta pravilnik določa pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, ki bo potekala od 16. 4. 2015 do 30. 4. 2015.

2. člen

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Zaposleni v podjetju ASPN d.o.o, podjetju ter njihovi ožji družinski člani, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

3. člen

Organizator nagradne igre je: Šport TV (izdajatelj programov), registriran kot podjetje ASPN d.o.o. (v nadaljevanju organizator), Vilharjev podhod 4, 1000 Ljubljana. Davčna številka: 24319007, matična številka: 2189704000.

4. člen

Udeleženci lahko sodelujejo v nagradni igri le tako, da v času trajanja nagradne igre, preko mobilne aplikacije Šport TV prenesejo oz. naložijo svojo fotografijo – t.i. selfie in v ustrezna polja aplikacije vpišejo svoje ime in priimek ter elektronski naslov). Poslana fotografija (selfie) je predpogoj za sodelovanje in mora biti tematsko obarvan (iz fotografije je npr. razviden dres ali barve katerekoli reprezentance, plošček, maskota ali vstopnice ipd. oz. katerikoli element, ki je v povezavi oz. ponazarja kateregakoli od elementov v povezavi s prihajajočim Svetovnim prvenstvom v hokeju 2015.

Šest sodelujočih (avtorjev fotografij) z največjim številom všečkov (»like«) na facebook strani organizatorja, se potegujejo za nagrade.

5. člen

Strokovna komisija v času nagradne igre zbira vse prejete fotografije in jih objavi v posebnem albumu na Facebook strani organizatorja. Žrebanje se bo izvedlo na podlagi izbora vseh prejetih fotografij, ki ustrezajo pogojem iz 4. člena, in jih organizator prejme do 30. 4. 2015.

6. člen

Po zaključenem žrebu bo sodelujoči preko elektronskega naslova, ki ga je posredoval ob prijavi v aplikacijo pozvan, da na spletni naslov: nagradna.igra@sport-tv.si posreduje potrebne osebne podatke (ime in priimek, EMŠO, davčna številka in naslov bivališča) na podlagi katerih lahko organizator pripravi vse potrebno za izdajo nagrade. Podatki morajo biti predloženi v roku 2 dni od poziva.

S tem potrjuje in se strinja, da je seznanjen s pravili in pogoji te nagradne igre. Vsi prejeti komentarji in slikovni material se zabeležijo in so dokončni.

7. člen

Pogoj za prejem nagrade je, da izžrebanec posreduje organizatorju svoje osebne podatke (ime in priimek, EMŠO, davčna številka in naslov bivališča) na podlagi katerih lahko organizator pripravi vse potrebno za izdajo nagrade.

Organizator na podlagi osebnega dokumenta izroči nagrado izžrebancu najkasneje v enem mesecu od prejema potrebnih podatkov.

Akontacijo dohodnine za prejeto nagrado, v kolikor nagrada presega prag za obračun dohodnine, in morebitne druge dajatve opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije, krije organizator. Akontacijo dohodnine bo organizator nakazal pristojnemu davčnemu uradu. 

8. člen

Šteje se, da s samim sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator nagradne igre je odgovoren za reševanje reklamacij in prevzema odgovornost za pravilno izvedbo storitev. Organizator nagradne igre ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z izvajanjem nagrad, ki je podana s strani dobavitelja nagrade. V primeru utemeljenih reklamacij se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v razumnem času in o tem obvestil uporabnika. V kolikor se reklamacije nanašajo na ponudnika katere od nagrad, bo predmetne reklamacije posredoval ustrezni službi dobavitelja nagrade.

9. člen

V nagradni igri se podeli skupaj 6 potovanj v OSTRAVO z brezplačnim prevozom, namestitvijo, obiskom slovenskih tekem, navijaška opremo, druženjem z Risi in nezgodnim zavarovanjem. V primeru predmetne nagrade je ta vsebinsko opredeljena v obliki fizičnega izdelka z osnovno funkcionalnostjo, ki jo tak izdelek vsebuje. Vse slike na katerih se pojavlja glavna nagrada, za namen nagradne igre, so simbolične. Nagrade niso prenosljive ali izplačljive v denarju.

10. člen

Žrebanje je dokončno, pritožba ni možna. Izžrebanca se objavi po zaključku žreba in sicer naslednji dan, dne 1. 5. 2015 na spletni strani ter na socialnih omrežjih organizatorja. Nagrajenec bo o načinu prevzema nagrade obveščen na podlagi vseh potrebnih in posredovanih podatkov (elektronska pošta ali navadna pošta). Nagrajenec se lahko na podlagi svoje pisne izjave, naslovljene na organizatorja nagradne igre, odpove prejeti nagradi, vendar najkasneje do 3. 5. 2015.

11. člen

Organizator nagradne igre si pridružuje pravico do uporabe podatkov pridobljenih z nagradno igro v marketinške namene. Organizator se zavezuje, da bo poslane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam, razen v svoje marketinške namene, ki lahko po lastni presoji zbrane podatke uporabi za izvajanje promocijskih aktivnosti v okviru rednega opravljanja svoje dejavnosti.

S privolitvijo in sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da je dana osebna privolitev posameznika za zbiranje in uporabljanje osebnih podatkov ter da se strinja z objavo fotografij na televizijskih programih in na profilih socialnih omrežij organizatorja. Pošiljatelj pravtako predaja pravice za prikazovanje slike organizatorju in potrjuje, da se vsi sodelujoči in fotografirani strinjajo z javno objavo za namen nadaljnjih promocijskih aktivnosti.

Organizator in ponudniki nagrad v nagradni igri se zavezujejo, da z uporabo podatkov pridobljenih v tej nagradni igri sodelujočim ne bodo povzročili dodatnih stroškov.

12. člen

Za izvedbo in nadzor poteka nagradne igre skrbi komisija v sestavi predstavnikov organizatorja nagradne igre: Emir Mašič, Kiran Sah in Nataša Požek. Komisija izvede žreb na podlagi vseh prispelih odgovorov, opredeljenih na način iz 4., 5. in 6. člena. Izbor nagrajenca se izvede v prostorih organizatorja nagradne igre.

13. člen

O ustreznem načinu glasovanja, glede na zgornje možnosti iz tega pravilnika in o izžrebanih nagrajencih, je gledalec (sodelujoči) obveščen na spletni strani organizatorja na http://www.sport-tv.si (zavihek Nagradne igre).

14. člen

V besedilu pravilnika uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženski in moški spol. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, v kolikor je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.

Zadnje video vsebine

1

Robert Englaro:”Iličić je ustvarjalec in z Atalanto bo naredil še veliko” (VIDEO)...Več

2

Honda se je poklonila Gajserju: Zgodovinski prizori kot motivacija za prihodnost (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Neapelj je mesto, kjer ne poznajo pravil...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Mendyjev brioš odrešil Real...Več

2

VIDEO: Hajduk v zadnji minuti do minimalne zmage nad Rijeko!...Več

3

Zimzeleni Ibra: najsvetlejša zvezda Milanovega neba...Več