šport TV 1 logo
14:30
Sparta Praha - Viktoria Plzen Češka liga
šport TV 2 logo
14:00
Amiens - Monaco Ligue 1
šport TV 3 logo
14:00
Joventut - Tofas Eurocup

Pravila in pogoji igre SLADKO PRESENEČENJE

Avtor: Rok Grilec
1. 5. 2015, 09.47

Pravila in pogoji nagradne igre SLADKO PRESENEČENJE - SP V HOKEJU 2015

Ta pravilnik določa pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, ki bo potekala od 1. 5. 2015 do 17. 5. 2015.

2. člen

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Zaposleni v podjetju ASPN d.o.o, podjetju ter njihovi ožji družinski člani, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

3. člen

Organizator nagradne igre je: Šport TV (izdajatelj programov), registriran kot podjetje ASPN d.o.o. (v nadaljevanju organizator), Vilharjev podhod 4, 1000 Ljubljana. Davčna številka: 24319007, matična številka: 2189704000.

4. člen

Udeleženci lahko sodelujejo v nagradni igri le tako, da v času trajanja nagradne igre pravilno odgovorijo na dnevno zastavljeno vprašanje, ki bo objavljeno na facebook strani organizatorja.

5. člen

Strokovna komisija v času nagradne igre zbira vse prejete odgovore, ki bodo prejeti za posamezno dnevno vprašanje. Za posamezno dnevno vprašanje štejejo vsi pravilni odgovori prejeti istega dne, do 23.59 ure. Žrebanje se bo izvedlo po preteku dnevnega roka za žrebanje. Na podlagi žreba in pravilnega odgovora, se srečnega izžrebanca objavi najkasneje naslednji dan po žrebu.

6. člen

Po zaključenem žrebu bo sodelujoči preko facebook strani ali elektronskega naslova, ki ga je posredoval, pozvan, da na spletni naslov: nagradna.igra@sport-tv.si posreduje potrebne osebne podatke (ime in priimek, EMŠO, davčna številka in naslov bivališča) na podlagi katerih lahko organizator pripravi vse potrebno za izdajo nagrade. Podatki morajo biti predloženi v roku 2 dni od poziva.

S tem potrjuje in se strinja, da je seznanjen s pravili in pogoji te nagradne igre.

7. člen

Pogoj za prejem nagrade je, da izžrebanec posreduje organizatorju svoje osebne podatke (ime in priimek, EMŠO, davčna številka in naslov bivališča) na podlagi katerih lahko organizator pripravi vse potrebno za izdajo nagrade.

Organizator na podlagi osebnega dokumenta izroči nagrado izžrebancu najkasneje v enem mesecu od prejema potrebnih podatkov.

Akontacijo dohodnine za prejeto nagrado, v kolikor nagrada presega prag za obračun dohodnine, in morebitne druge dajatve opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije, krije organizator. Akontacijo dohodnine bo organizator nakazal pristojnemu davčnemu uradu. V primeru, da je dobitnik nagrade mladoletna oseba, lahko nagrado prevzamejo starši ali zakoniti skrbniki ter organizatorju posredujejo zahtevane podatke, opredeljene v tem členu.

8. člen

Šteje se, da s samim sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator nagradne igre je odgovoren za reševanje reklamacij in prevzema odgovornost za pravilno izvedbo storitev. Organizator nagradne igre ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z izvajanjem nagrad, ki je podana s strani dobavitelja nagrade. V primeru utemeljenih reklamacij se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v razumnem času in o tem obvestil uporabnika. V kolikor se reklamacije nanašajo na ponudnika katere od nagrad, bo predmetne reklamacije posredoval ustrezni službi dobavitelja nagrade.

9. člen

V nagradni igri se podeli skupaj 17 sladkih paketov z izdelki Toffifee in Knoppers. Vse slike, na katerih se pojavlja glavna nagrada, za namen nagradne igre, so simbolične. Nagrade niso prenosljive ali izplačljive v denarju.

10. člen

Žrebanje je dokončno, pritožba ni možna. Izžrebanca se objavi po zaključku žreba in sicer najkasnje naslednji dan, po zaključki dnevnega žreba na socialnih omrežjih organizatorja. Nagrajenec bo o načinu prevzema nagrade obveščen na podlagi vseh potrebnih in posredovanih podatkov (elektronska pošta ali navadna pošta). Nagrajenec se lahko na podlagi svoje pisne izjave, naslovljene na organizatorja nagradne igre odpove prejeti nagradi, vendar najkasneje do 18. 5. 2015.

11. člen

Organizator nagradne igre si pridružuje pravico do uporabe podatkov pridobljenih z nagradno igro v marketinške namene. Organizator se zavezuje, da bo poslane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam, razen v svoje marketinške namene, ki lahko po lastni presoji zbrane podatke uporabi za izvajanje promocijskih aktivnosti v okviru rednega opravljanja svoje dejavnosti.

S privolitvijo in sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da je dana osebna privolitev posameznika za zbiranje in uporabljanje osebnih podatkov ter da se strinja z objavo na profilih socialnih omrežij organizatorja. Organizator in ponudniki nagrad v nagradni igri se zavezujejo, da z uporabo podatkov pridobljenih v tej nagradni igri sodelujočim ne bodo povzročili dodatnih stroškov.

12. člen

Za izvedbo in nadzor poteka nagradne igre skrbi komisija v sestavi predstavnikov organizatorja nagradne igre: Emir Mašič, Kiran Sah in Nataša Požek. Komisija izvede žreb na podlagi vseh prispelih odgovorov, opredeljenih na način iz 4., 5. in 6. člena. Izbor nagrajenca se izvede v prostorih organizatorja nagradne igre.

13. člen

O ustreznem načinu glasovanja, glede na zgornje možnosti iz tega pravilnika in o izžrebanih nagrajencih, je gledalec (sodelujoči) obveščen na spletni strani organizatorja na https://www.sport-tv.si (zavihek Nagradne igre).

14. člen

V besedilu pravilnika uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženski in moški spol. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, v kolikor je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več