single
[2]
144314

Požeg Vancaš: Proti Domžalam upamo na dobro podporo s tribun

Avtor: Marko Premrl
8. 12. 2021, 13.15

Po končanem krogu, ki bo odigran konec tedna, se bo PLT za nekaj tednov odpravila na premor. Mariborčani se bodo soočili z Domžalami, z nekaj sreče bi lahko prezimili na vrhu razpredelnice.

Čeprav so Domžale letos bolj ali manj stalni član spodnjega dela razpredelnice, se je Maribor že opekel z njimi. Izločen je namreč bil iz pokalnega tekmovanja. Tekma, ki se je odvila v Ljudskem vrtu 28. oktobra, se je končala z zmago rumenih z 2:1. Edini strelec za vijolične je bil Malik Sellouki.

“Verjamem, da bomo po dobrih rezultatih v finišu sezone znova imeli dobro podporo s tribun, na igrišču pa bomo storili vse, da zaključimo jesenski del na najlepši način. Še ena dobra predstava za konec bi pomenila piko na i. Se pa zavedamo, da nas čaka zahtevna preizkušnja in moramo biti na visoki ravni, da bomo uresničili cilj,” je za klubsko spletno stran povedal Rudi Požeg Vancaš.

Ob zmagi ter remiju ali porazu Kopra bi Maribor prezimil na prvem mestu, kar sicer ne prinaša nobene lovorike, a bi bil po težjem začetku sezone dober pokazatelj, da se krivulja rezultatov s trenerjem Radovanom Karanovičem dviguje.

Domžale v Ljudskem vrtu v zadnjem obdobju, vsaj kar se prvenstva tiče, nimajo dobrih izkušenj. Poln izkupiček so zadnjič domov odnesle leta 2018, ko so v 23. krogu zmagale z 2:1.

Tekmo PLT Maribor – Domžale si boste lahko v soboto ogledali v neposrednem prenosu na Š1. S studijskim delom začnemo ob 19.30.

 

Foto: Sportida.com
VIR: STA

Zadnje video vsebine

1

Zoran Dragić: Ob povratku je bilo kar malo čudno, imam pa veliko motivacijo...Več

2

Bečirović: Boljše nadgradnje kot je Dragić, si nismo mogli želeti (video)...Več

3

Gol januarja: fantastičen volej za pozno in zelo pomembno izenačenje (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Luka Modrić, ubrani mojster neskončne simfonije...Več

2

Prva violina HRC Honde začela s pripravami na novo sezono (FOTO)...Več

3

V pogodbi zahteval klavzulo in jo dobil, ni mu treba na tekmo, če je bil na koncertu...Več