single
[38]
142243

Poraz Slovencev v Zagrebu

Avtor: Marko Premrl
16. 11. 2021, 20.55

Slovenska futsalska reprezentanca je na prijateljski tekmi v Zagrebu izgubila proti Hrvaški z 0:4. Ekipi se bosta znova srečali v sredo v Brežicah ob 18.00.

Domačini so proti Slovencem, ki so pogrešali poškodovana Igorja Osredkarja in Žigo Čeha, povedli v drugi minuti, uspešen je bil Franco Jelovčić, na 2:0 je šest minut pozneje povišal Antonio Sekulić.

V nadaljevanju tekme je Slovenija vzpostavila ravnotežje, golov pa so se vnovič veselili domačini. V 34. minuti je Luka Suton povišal na 3:0. Slovenski igralci so v nadaljevanju odigrali z vratarjem v polju, Teo Turk pa je stresel okvir vrat. Gostitelji so v 39. minuti zadeli za končnih 4:0.

“Tekma je bila težka, na drugi strani pa odličen tekmec Hrvaška. Mi smo imeli zelo slabih prvih deset minut tekme, ko smo prejeli dva prelahka zadetka. Celo tekmo smo se trudili vrniti. V nadaljevanju smo se stabilizirali, potem pa odigrali dobrih 30 minut. A ko se zgodijo take napake in prejmeš dva tako lahka gola, se je proti tako kakovostni ekipi težko vrniti. Nič hudega, o vsem se pogovorimo in jutri skušamo odigrati na višji ravni,” je po tekmi povedal selektor Tomislav Horvat.

To je bila sicer 11. medsebojna tekma Slovenije in Hrvaške, slednja je osmič zmagala.

 

Foto: futsal.si
VIR: STA

Zadnje video vsebine

1

Neverjetna trojna obramba vratarja Regensburga! (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Sporna enajstmetrovka za zmago Bayerna...Več

3

VIDEO: Sellouki, mariborski nogometni samouk...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Šimundža: Nisem nezamenljiv, v stilu mariborske šole si sam nalagam pritisk...Več

2

VIDEO: Šport TV, Olimpija in Mura v akciji “30 sekund ti lahko reši življenje”...Več

3

NAPOVED TEDNA: Začetek na ledu, konec v Celju...Več