pismo ikona
šport TV 1 logo
05:00
Monaco - Montpellier Ligue 1
šport TV 2 logo
05:00
Lille - Marseille Ligue 1
šport TV 3 logo
05:00
Četrtfinale: Barcelona - Valencia Španski kraljevi pokal

Ponižni svetovni prvak: Z nogami ostajam trdno na tleh

Avtor: Blaž Magdič
1. 2. 2020, 11.56

Čez pet tednov se v Veliki Britaniji začenja nova sezona svetovnega prvenstva v motokrosu. Boj za točke v letu 2020 se začenja z nedeljsko dirko 1. marca, že dnevi prej pa bodo namenjeni kvalifikacijam in zadnjemu piljenju forme. Aktualni svetovni prvak v razredu MXGP že komaj čaka nove dirke, ki bodo ekskluzivno na programu Šport TV-ja.

Triindvajsetletni Tim Gajser v sezoni 2019 tekmecem ni pustil niti trohice upanja za njegov “ulov”, iz tedna v teden je nadzoroval stanje v skupnem seštevku, njegova celoletna forma je bila z redkimi izjemami na vrhunski ravni.

Prvi matador ekipe HRC se je v drugi polovici januarja pripravljal na Sardiniji, kjer je nastopil tudi na dirki italijanskega prvenstva in rutinirano pokoril konkurenco. Kljub dobri pripravljenosti in branjenju naslova najboljšega na svetu, pa vselej skromni Gajser ne tava v višavah.

“Ni pomembno, kako velik postaneš, z nogami vselej ostajaj trdno na tleh,” je sledilcem prek družbenega omrežja Facebook sporočil slovenski športni velikan.

Boste zanj navijali tudi v sezoni 2020? Vabljeni v družbo Šport TV-ja, prvič že 1. marca. Čas je za novo dozo Gajsiranja!

 

Foto: Davide Messora/Tim Gajser Facebook

Priporočamo še

1

Dragi Kobe...Več

2

Otok greha, ki se mu ne more upreti niti nogometni svet...Več

3

Pokal šestih narodov pred vrati...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Slovenski vratar s “hokejsko podajo” premagal Rangerse in podaril Celticu naslov...Več

2

VIDEO: Afriški Spiderman vratar postal spletni hit...Več

3

VIDEO: Lesjaku uspela ena najbolj zabavnih obramb v karieri...Več