single
[3145,3,2112]
172780

Pokal Eurocup: Cedevita Olimpija s strehe Aleje v novo sezono (VIDEO)

Avtor: Gregor Kovačič
11. 10. 2022, 10.40

Košarkarji, člani strokovnega štaba in vodstva košarkarskega kluba Cedevita Olimpija so skupaj Alejo in podjetjem Spar Slovenija z novinarsko konferenco na edinstveni ozelenjeni strehi ALEJI SKY tudi uradno vstopili v novo evropsko sezono.

“ALEJA je že od samega začetka med večjimi pokrovitelji košarkarskega kluba Cedevita Olimpija. Tudi sam rad spremljam tekme in napredek fantov. Veseli me, da lahko soustvarjamo zgodbo s tako povezano ekipo. Seveda spodbujam tudi navdušence nad košarko, da naj v čim večjem številu podprejo svojo ekipo,” je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj.

VIDEO: Toni Pugelj. direktor Aleje nakupovalnega središča

Malo več kot 48 ur pred začetkom nove sezone v 7DAYS EuroCup-u je nakupovalno središče ALEJA skupaj s podjetjem Spar Slovenija gostilo košarkarje, člane strokovnega štaba in vodstvo košarkarskega kluba Cedevita Olimpija, vsi zbrani pa so nagovorili navijače in prisotne predstavnike medijev na novinarski konferenci pred novo evropsko sezono, v kateri Zmaji znova ciljajo na najvišja mesta.

V znak dobrega prihodnjega sodelovanja so direktor ALEJE Toni Pugelj, generalni direktor Spar Slovenija David Kovačič in direktor KK Cedevita Olimpija Davor Užbinec simbolično podpisali košarkarsko žogo. »V naših fantih vidim motivacijo, saj košarka zanje ni samo šport, ampak način življenja. Ponosen sem, da jih imamo in jih lahko podpiramo skozi leta. Želim si in verjamem, da bo naše sodelovanje tudi v prihodnje tako uspešno,« je še pojasnil Pugelj.

VIDEO: David Kovačič, direktor podjetja Spar slovenija

Vstopnice za ogled sredinega obračuna prvega kola 7DAYS EuroCupa med Cedevito Olimpijo in Frutti Extra Bursasporjem so že na voljo. V minuli sezoni se je ljubljanskim košarkarjem uspelo prebiti vse do četrtfinala evropskega pokala, kjer jih je nato ustavila turška ekipa Frutti Extra Bursapor, ki v sredo ob 20. uri ponovno prihaja na obračun s Cedevito Olimpijo v stožensko lepotico.

 

Foto: Robert Kumpak

Zadnje video vsebine

1

Motika cilja visoko: “Pričakujem velik prestop, vidim se v eni izmed najboljših petih lig” (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Nalet, ki odmeva še v dnevih po tekmi! Branilec Olimpije tekmeca pospravil na klop...Več

3

VIDEO: Prestop, ki je zaznamoval bundesligaško poletje...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Koper v Ljudskem vrtu Mariboru zadal tretji zaporedni prvenstveni poraz (VIDEO)...Več

2

Koliko jih bo Šeško moral zabiti, če želi postati najboljši slovenski bundesligaški strelec vseh časov?...Več

3

Studio Šport TV: “Primer Rogaška? Nekdo bo moral prevzeti odgovornost!” (VIDEO)...Več