single
[13]
122201

Pod Poncami danes zadnja ekipna tekma skakalne sezone

Avtor: Marko Premrl
27. 3. 2021, 08.26

Sobota je na finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici tradicionalno rezervirana za moštvene tekme. V boj za zmagovalni oder se bo pod Poncami na letalnici bratov Gorišek podala tudi slovenska četverica Bor Pavlovčič, Peter Prevc, Žiga Jelar in Domen Prevc. Prva serija je na sporedu ob 10. uri.

Glavni trener Robert Hrgota, ki priznava, da ga še kar boli ekipna tekma na svetovnem prvenstvu v Nemčiji, na kateri so njegovi varovanci ostali brez kolajne, odločno napoveduje pohod na stopničke.

“To sezono še na nobeni ekipni tekmi nismo bili na stopničkah, vedno se je nekaj zapletlo, vedno nam je malo zmanjkalo. Zato si želim, da nam v Planici ne bi nič zmanjkalo, da bi nam uspelo na ekipni tekmi vsaj na domačem terenu dobiti te stopničke. To bi bil res obliž na rano letošnjim moštvenim preizkušnjam,” je želje pred zadnjo ekipno tekmo sezone razgrnil Hrgota.

Slovenski skakalci so na domačem finalu sezone že stali na zmagovalnem odru, saj je na petkovi posamični tekmi Pavlovčič zasedel tretje mesto, Domen Prevc pa je bil četrti.

 

Foto: Sportida.com
VIR: STA

Zadnje video vsebine

1

Gajser ekskluzivno za Šport TV: ”Občutek, ko imaš svojo progo, je fenomenalen” (VIDEO)...Več

2

Med množico Francozov po derbiju Ligue 1 pretep dveh italijanskih reprezentantov (VIDEO)...Več

3

Po enajstih letih črno-modra navijaška norija na ulicah Milana (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

“Inter do naslova? Seveda, če pa so pripeljali mene”...Več

2

Andrea, kaj ti je bilo tega treba?...Več

3

Marotta provocira Juventine: Komaj čakam, da pridem v Torino kot prvak...Več