single
[3137]
147346

Plača, ki vas vrže na zadnjo plat: Pri Bayernu odslej za 17 milijonov!

Avtor: Blaž Magdič
13. 1. 2022, 09.58

Že v sredo ste lahko na naši spletni strani prebrali vest, da je aktualni nemški prvak Bayern dosegel dogovor o podaljšanju sodelovanja s francoskim reprezentantom Kingsleyjem Comanom. Zdaj je znano bogato finančno ozadje pogodbe.

Nekdanji član torinskega Juventusa je na Bavarskem že od leta 2015, sprva je imel status posojenega nogometaša, leta 2017 pa je podpisal uradno pogodbo z Nemci. V začetku koledarskega leta se je s klubskim vodstvom dogovoril za podaljšanje, aktualna pogodba ga z najuspešnejšim nemškim klubom veže do izteka sezone 2026/27, takrat bo Coman star enaintrideset let.

Že prva medijska namigovanja so govorila o tem, da bo v Parizu rojeni krilni nogometaš po novi pogodbi med tremi najbolj plačanimi nogometaši v ekipi. Kmalu so se govorice potrdile, večina nemških medijev se je že razpisala o tem, da bo 25-letnik naslednjih pet let mastno služil. Na letni ravni naj bi prejel kar okoli 17 milijonov evrov oz. dobrih 330 tisoč evrov tedensko!

Comana z Bavarci nova naloga čaka v soboto, ko bodo gostovali v Kolnu. Dvoboj si boste lahko ob 15.25 ogledali na našem prvem programu.

 

Foto: Eibner Kolbert/EXPA via Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Zoran Dragić: Ob povratku je bilo kar malo čudno, imam pa veliko motivacijo...Več

2

Bečirović: Boljše nadgradnje kot je Dragić, si nismo mogli želeti (video)...Več

3

Gol januarja: fantastičen volej za pozno in zelo pomembno izenačenje (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Luka Modrić, ubrani mojster neskončne simfonije...Več

2

Prva violina HRC Honde začela s pripravami na novo sezono (FOTO)...Več

3

V pogodbi zahteval klavzulo in jo dobil, ni mu treba na tekmo, če je bil na koncertu...Več