single
[1176]
162941

Pancar v 3, 4 Šport: “V načrtu je, da bom nastopil na VN Omana” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
28. 6. 2022, 10.13

Po enotedenskem premoru se je pretekli konec tedna odvila nova dirka motokrosa. Na VN Indonezije je vlogo favorita v razredu MXGP ponovno potrdil Tim Gajser, ki je slavil na obeh dirkah. Tokrat zaradi oddaljenosti na dirki MX2 ni bilo Jana Pancarja, ki je dogajanje v Indoneziji pospremil iz našega studia. V studijski oddaji 3, 4 Šport! je bil med pregledom dogajanju v motokrosu gost skupaj z nekdanjim motokrosistom in lastnikom ter menedžerjem ekipe Sixtytwo Motosport Klemnom Gerčarjem.

Sprva so se v studiu dotaknili potovanj med sezono motokrosa. Gosta sta govorila o svojih najdaljših potovanjih v okviru tekmovanj. Gerčar ima za sabo pričakovano več daljših poti, med drugim je tekmoval tudi v Braziliji in na Tajskem, medtem ko je Pancar najdlje odpotoval v Rusijo. V nadaljevanju je pogovor prešel na dogajanju uvodnih dveh dirk VN Indonezije.

Omenjena je bila tudi organizacija dirk motokrosa. Pancar je razkril, da je imel možnost oditi v Indonezijo, a je njegovi ekipi zmanjkalo časa, vseeno je izrazil upanje, da se bo na koncu sezone udeležil dirke v Omanu. Med pogovorom niso pozabili niti na slovensko državno prvenstvo in mladega Jako Peklaja, ki ga trenira Gerčar.

V drugem delu so se osredotočili na slovenskega šampiona Tima Gajserja in njegovo odlično sezono. Studijski del, posvečen motokrosu, so zaključili s pogovorom o prav tako odlični sezoni Jana Pancarja ter njegovih načrtih za prihodnost.

VIDEO: 3, 4 Šport! z Janom Pancarjem in Klemnom Gerčarjem 

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več