šport TV 1 logo
15:00
143. oddaja FIFA Football Show
šport TV 2 logo
13:30 DANES
New York Islanders - Pittsburgh NHL
šport TV 3 logo
13:30
Milan - Torino Serie A

Pajovič: Dvorana Zlatorog je nekaj zelo posebnega

Avtor: Blaž Magdič

Pri celjskem rokometnem klubu so se pred veliko nedeljsko tekmo proti evropskim podprvakom iz Nantesa (16.55 na Š1) odločili, da ozračje med navijači dvignejo tudi s pomočjo nekdanjih klubskih zvezdnikov. Oglasil se je ostrostrelec Aleš Pajovič.

Eden najboljših slovenskih rokometašev novega tisočletja bo šestega januarja dopolnil štirideset let, maja letos pa se je odločil, da je dovolj profesionalnega rokometa. Nazadnje je igral v dresu avstrijskega Graza, kjer po končani karieri opravlja vlogo glavnega trenerja.

Pajovič je bil znan predvsem po svojih neubranljivih strelih z razdalje, v dveh obdobjih kariere pa je nastopal tudi za celjski klub. Nazadnje med sezonama 2009 in 2011, ko je dodobra spoznal veličino dvorane Zlatorog, kjer v zadnjih letih padajo številni evropski velikani.

V upanju, da bo v nedeljo orožje položil tudi Nantes, pa je Pajovič navijačem sporočil: “Polna dvorana ti lahko vedno da dodatno energijo in moč, da lahko narediš nekaj več. Zlatorog je tu sploh nekaj posebnega. Zato v nedeljo podprite Celjane in jim pomagajte do zmage!”

Tisti, ki ne boste del spektakla v Zlatorogu pa vabljeni na naš prvi program. Celje Pivovarna Laško – Nantes, 16.55 na Š1.

 

Foto: HSG Graz/Facebook

Priporočamo še

1

Gregor Gajšek: Stopicanje na mestu...Več

2

MRAVLJA: River – Boca: finale z zvrhano mero »sramu« in visoke napetosti...Več

3

Luka Modrić: prefinjenost v službi kolektiva...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Dončić v slogu Jamesa ali Jordana – sam popeljal svoje do zmage...Več

2

VIDEO: VRTILJAK Dončić, Luka v obup spravljal obrambo Bostona...Več

3

VIDEO: 3 minute poezije, Dončić s 23 točkami razbil Čarovnike...Več