single
[2,3194]
162154

Otrok Maribora se vrača v Ljudski vrt

Avtor: Rene Vidmar
18. 6. 2022, 18.34

Otrok mariborskega nogometnega prvoligaša Sven Karič se je vrnil v Ljudski vrt, je na klubski spletni strani zapisal 16-kratni in zadnji prvak Slovenije.

“Po več kot petih letih se vračam domov, z res posebnimi, prijetnimi občutki. Cilji so visoki, tako moji kot klubski. Upam, da bom z dobrimi igrami zadovoljil pričakovanja kluba in navijačev, hkrati pa tudi svoja. Vračam se s pridobljenimi koristnimi izkušnjami. Odločitev, da sem sprejel izziv v Angliji in takrat odšel iz Maribora, ocenjujem kot pravilno. Spoznal sem, kako zadeve potekajo v tujini, kako je igrati, ko so na nasprotni strani zelo hitri igralci na višji ravni. Sledilo je dragoceno nabiranje izkušenj v članskem nogometu v Domžalah, zdaj pa sem pripravljen izpolniti zahteve Maribora in verjamem, da lahko pokažem, kar zmorem,” je ob vrnitvi v svoj klub dejal Karič, ki bo v matičnem klubu ostal do 2025.

V poletnem pristopnem roku so za klub iz štajerske prestolnice pogodbe podpisali še Roko Baturina, Marko Božić, Marko Zalokar in Ivan Brnić.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Iz nebes v pekel; najprej branil kot Kahn, nato pa …...Več

2

Velikonja za ŠTV: V Gorici sem vodja ekipe in zadolžen za prenašanje znanja...Več

3

VIDEO: Velika drama na footgolf turnirju na Ptuju, na koncu zmaga Slovencu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Jan Pokeršnik: “Nova oblika odbojke na mivki je prinesla veliko razburljivosti”...Več

2

30 najvrednejših nogometašev Bundeslige...Več

3

Herlings: ‘’Zdajšnje kvalifikacije so dolgočasne!’’...Več