single
[2085]
162355

Osaka v svojo agencijo zvabila Kyrgiosa

Avtor: Marko Premrl
21. 6. 2022, 10.33

Japonska teniška zvezdnica Naomi Osaka je skupaj s svojim agentom Stuartom Duguidom maja ustanovila lastno trženjsko agencijo Evolve, potem ko sta oba zapustila IMG. Kontroverzni Avstralec Nick Kyrgios, ta čas 45. igralec sveta, pa je postal prvi od zvezdnikov, ki se je pridružil njeni športni agenciji.

Štirikratna zmagovalka turnirjev za grand slam Osaka je Kyrgiosa opisala kot “človeka, s slogom brez para”, njen poslovni partner Duguid pa je dejal, da je kontroverzen igralec turneje ATP “absolutno ikona” za mlade teniške navdušence.

Kyrgios, brez dvoma nadarjeni igralec, je v karieri osvojil šest naslovov na turnirjih ATP in na svetovni lestvici splezal do 13. mesta.

Številni pa o 27-letnem Avstralcu menijo, da nikoli ni v celoti izpolnil svojega potenciala, v prvi meri pa kot glavna razloga navajajo njegov temperament in poškodbe.

To sezono pa je Kyrgios spet dokazal, da lahko igra tenis na vrhunski ravni. Januarja je skupaj z rojakom Thanasijem Kokkinakisom na odprtem prvenstvu Avstralije osvojil naslov v dvojicah, posamezno pa se je na zadnjih treh turnirjih v Houstonu, Stuttgartu in Halleju uvrstil v polfinale.

 

Foto: Sportida.com
VIR: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Iz nebes v pekel; najprej branil kot Kahn, nato pa …...Več

2

Velikonja za ŠTV: V Gorici sem vodja ekipe in zadolžen za prenašanje znanja...Več

3

VIDEO: Velika drama na footgolf turnirju na Ptuju, na koncu zmaga Slovencu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Jan Pokeršnik: “Nova oblika odbojke na mivki je prinesla veliko razburljivosti”...Več

2

30 najvrednejših nogometašev Bundeslige...Več

3

Herlings: ‘’Zdajšnje kvalifikacije so dolgočasne!’’...Več