šport TV 1 logo
22:00
Slovenija - Finska IIHF SP elitne divizije 2015
šport TV 2 logo
21:30
Bologna - Milan Serie A
šport TV 3 logo
21:00
PSG - Nantes Ligue 1

Organizirani Interjevi navijači: Ne kupujte vstopnic za Juve – Inter

Avtor: Marko Premrl
27. 2. 2020, 08.49

Za prihajajoči italijanski derbi Serie A Juventus - Inter se še vedno natančno ne ve, ali se bo igral v nedeljo za zaprtimi vrati ali v ponedeljek pred polnimi tribunami. Interjevi organizirani navijači pa so v uradnem sporočilu pozvali vse privržence črno-modrih, naj ne kupujejo vstopnic za tekmo.

Curva Nord je v svojem sporočilu zapisala, da njeni člani ne nameravajo odpotovati v Torino, tudi če bi se tekma igrala pred polnim stadionom, kar je še vedno ena od možnosti. Dekret na državni ravni namreč trenutno še vedno predvideva, da prekinitev obiskovanja športnih dogodkov poteče konec februarja, v ponedeljek bi se tako lahko igralo brez omejitve gledalcev.

Iz Juventusa so že pred časom sporočili, da v podobnih primerih, ko višje sile vplivajo na prestavitev ali celo zaprtje stadiona, ne povrnejo stroška cene vstopnic tistim, ki so jo predhodno že kupili.

Poteza kluba iz Torina je dvignila precej prahu. V akcijo so se že spravile organizacije za zaščito potrošnikov, a Stara dama ni edina ekipa v Serie A, ki deluje po tem principu. Podobno filozofijo ima še 11 ekip iz lige, med njimi tudi Inter in Milan, čeprav sta oba milanska predstavnika začela razmišljati o vračilih, v kolikor bi se njune tekme igrale za zaprtimi vrati.

Italijanski derbi Juventus – Inter si boste lahko ogledali na Šport TV. Pred tekmo pripravljamo tudi bogat studijski del. 

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Xavi naj bo!...Več

2

Fairplay v karanteni...Več

3

Alberto Gilardino: Violinist na začetku nove poti...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Postopno, a strastno taktično dozorevanje Jürgena Kloppa...Več

2

Kurtić za ŠTV: Nisem še rekel zadnje, Jojo je TOP 5 na svetu!...Več

3

Celotna kariera Uroša Zormana zajeta v eno biografijo (intervju)...Več