šport TV 1 logo
15:00
Primorska - Krka Liga Nova KBM
šport TV 2 logo
15:45
Napoli - Atalanta Serie A
šport TV 3 logo
15:00
Polfinale: Leinster - Toulouse Champions Cup

Optimistični Gajser: Če se zapre ena pot, bom poiskal drugo!

Avtor: Blaž Magdič
30. 3. 2019, 08.55

Ljubitelji motokrosa na sončni strani Alp verjetno že komaj čakajo nedeljsko dirko razreda MXGP, ki jo boste lahko znova ekskluzivno spremljali na Šport TV. Tretja dirka sezone svetovnega prvenstva bo na sporedu v nizozemskem Valkenswaardu, očitno pa nove izzive že komaj čaka tudi drugi dirkač skupnega seštevka Tim Gajser.

Nekdanji svetovni prvak je slovenske navijače navdušil že v uvodni fazi sezone 2019, preteklo nedeljo je na VN Velike Britanije po padcu v prvi vožnji v drugo odpeljal popolno in celo zmagal. Skupno sta dve vožnji zadostovali za drugo stopničko, kar je sijajen obet pred prihajajočo dirko.

Sodeč po objavi na družbenih omrežjih pa se novega izziva zelo veseli tudi 22-letni zvezdnik, ki je svojim oboževalcem sporočil: “Resnično zaupajte v to kar počnete, delajte trdno in ničesar ne jemljite preveč osebno. Če se vam zapre ena pot, poiščite drugo. Nikoli se ne predajte!”

Mi smo prepričani, da bo Gajser s takšnim načinom razmišljanja svoje predstave samo še stopnjeval, navijaška mrzlica v Sloveniji pa bo s tem še naraščala. Boste v nedeljo znova Gajsirali z nami na Šport TV? Ob 13. uri na Š1 na sporedu prva vožnja razreda MX2, uro kasneje še razred MXGP. Vabljeni v našo družbo, znova smo pripravili bogat studijski program.

 

Foto: HRC

Priporočamo še

1

Da Juventinom ne bo treba več v cirkus …...Več

2

Moderni Ajax veliko dolguje Johanu Cruyffu...Več

3

Nejc Mravlja: Bo 100 milijonov dovolj za nakup Hazarda?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Anže Kopitar: “Zavedam se, da moram biti nosilec in vodja reprezentance” (video)...Več

2

Ivo Jan: Jan Muršak se je odločil, da ne bo zraven (video)...Več

3

VIDEO: Kraljevski dve minuti in dve epski mojstrovini Iličića...Več