šport TV 1 logo
16:05
Roma - Lazio Serie A
šport TV 2 logo
16:15
Brescia - Milan Serie A
šport TV 3 logo
16:45
Lille - PSG Ligue 1

Oblak: En milijon ali dvesto je prav vseeno!

Avtor: Marko Premrl
18. 8. 2019, 08.39

Jan Oblak bo letos s svojim Atleticom poleg preostalih lovorik lovil zopet naziv najboljšega vratarja španske lige. V enem od zadnjih pogovorov z novinarji se je dotaknil tudi odkupnih klavzul, ki so v zadnjih letih postale zelo popularne.

Jan Oblak bo po odhodu Diega Godina postal “rezervni” kapetan ekipe Atletica. Steber obrambe moštva, ki blesti ravno po defenzivnih veščinah, je imel v preteklih letih precej ponudb. Njegova odkupna klavzula sicer še vedno znaša 120 milijonov evrov, vendar Jan pravi, da so to le številke.

“Če igralec želi ostati v klubu, potem je prav vseeno, ali ima odkupno klavzulo v višini enega ali dvestotih milijonov. Važno je, da sta obe strani, igralec in klub, zadovoljni,” je komentiral slovenski reprezentant, ki je po kapetanski hierarhiji zdaj na drugem mestu. Trak bo nosil Koke, ob njegovi odsotnosti pa ga bo nadel prav Oblak.

Težko je sicer verjeti, da bi se prav v zadnjih tednih prestopnega roka kaj zgodilo, a Španci še kar vztrajajo, da PSG razmišlja, da bi zbral 120 milijonov evrov in jih Atleticu ponudil za usluge Oblaka.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

VIDEO: Nov avtubus Udineseja boljši kot Juventusov ali Interjev...Več

2

VIDEO: Vratar v Škofji Loki poskrbel za bombo-lob sezone...Več

3

177 odtenkov neustavljivega Kuna Agüera...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nori Zlatan že v prvi minuti s kolenom “uničil” Hrvata (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Juventus bo moral protinapade še povaditi...Več

3

Italija znova na nogah: VAR spregledal ragbi vlečenje Lautara...Več