šport TV 1 logo
09:00
Sassuolo - Inter Serie A
šport TV 2 logo
09:00
Rijeka - Osijek Hrvaška liga
šport TV 3 logo
09:00
Marseille - Nantes Ligue 1

Ponosni smo, da je bil Šport TV prva slovenska športna televizija. Športni program za naše gledalce smo začeli oddajati 14. oktobra 2006.

Predvajamo celo vrsto raznolikih športov: nogomet, košarko, hokej, rokomet, ameriški nogomet, odbojko, motokros, avtomoblizem, ekstremne športe in borilne športe. Poleg prenosov ponujamo tudi poglobljene oddaje, povezane s športom in življenjskim slogom.

Etični kodeks

Šport TV ima pri svojih vsebinah visoka moralna in etična načela. Ta smo podrobno navedli v Etičnem kodeksu Šport TV in Etičnem kodeksu Š2. Preberite si več.

Piškotki

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer shranjeno uporabniško ime in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotke na Šport tv uporabljamo da vam pomagamo ob prijavi na naše storitve (username), za štetje koliko obiskov ima naša spletna stran (piškotki Google Analytics) in za socialne vtičnike (piškotki Facebook.com in Twitter.com).