default

Ponosni smo, na dejstvo, da je Šport TV prva slovenska športna televizija. Športni program za naše gledalce smo začeli oddajati 14. oktobra 2006. Gledalci so si lahko na naših programih ogledali ogromno športnih mejnikov. Pospremili smo največji športni dogodek na naših tleh EuroBasket 2013, se veselili treh naslovov svetovnega prvaka Tima Gajserja in mnogih drugih zanimivih trenutkov. Ekipa ŠPORT TV se vam na tem mestu zahvaljuje za vašo pozornost in se veseli novih projektov med katerimi so prenosi dvobojev slovenske nogometne reprezentance za SP v Katarju 2022 in prenosi dvobojev na Euro 2020, ki bo na sporedu od 11. junija 2021 dalje. Ostanite v družbi prvakov.

Predvajamo celo vrsto raznolikih športov: nogomet, košarko, motokros, hokej, rokomet, ekstremne športe in drugo. Poleg prenosov ponujamo tudi poglobljene oddaje, povezane s športom in življenjskim slogom.

Etični kodeks

Šport TV ima pri svojih vsebinah visoka moralna in etična načela. Ta smo podrobno navedli v Etičnem kodeksu Šport TV.

Poznaj narzędzie, które poprowadzi Cię przez niestabilny rynek kryptowalut. Crypto Bank Opinie


to robot handlowy, który wykorzystuje najnowszą technologię, aby zmaksymalizować Twoje zyski. Dziś postaramy się pokazać, jak można go wykorzystać do pomnażania kapitału. Dowiesz się jak to działa i czy spełnia Twoje oczekiwania. Nasz test dowodzi, że tak.

Piškotki

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer shranjeno uporabniško ime in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotke na Šport tv uporabljamo da vam pomagamo ob prijavi na naše storitve (username), za štetje koliko obiskov ima naša spletna stran (piškotki Google Analytics) in za socialne vtičnike (piškotki Facebook.com in Twitter.com).