KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[3]
187274

Nove težave za Helios pred obračunom z Laškim – poškodba enega boljših posameznikov

Avtor: Kenny Jan
17. 3. 2023, 13.31

Košarkarji Helios Suns v soboto v času kosila, ob novem krogu slovenskega državnega prvenstva, v domači dvorani pričakujejo Zlatorog Laško. V tekmo bodo krenili brez enega svojih najboljših posameznikov, ki bo zaradi poškodbe roke odsoten kar nekaj časa. Obračun si boste lahko ogledali na programih prve slovenske športne televizije.

Dennis Tunstall, eden vidnejših in najbolj učinkovitih posameznikov v moštvu Domžalčanov je na zadnji tekmi Lige Nova KBM z novomeško Krko utrpel zlom nadlahtnice, kar ga bo oddaljilo od košarkarskih parketov za kar nekaj časa. ”Ne dvomimo, da se bo nazaj vrnil še močnejši,” so zapisali na klubskih kanalih Helios Suns.

Šestindvajsetletni Američan je v NLB ABA2 ligi za Sunse dosegel povprečno 10,5 točk in 5,5 skokov na tekmo ob statističnemu indeksu 14,5. V Ligi NovaKBM je njegov izkupiček 11,4 točke, 5,2 skoka ob statističnem indeksu 16,3.

Ob odsotnosti Tiborja Mirtiča (težave s hrbtm) in Lovra Buljevića (težave s kolkom) bodo Sunsi nastopali s precej nižjo postavo. Bodo to znali izkoristiti v taboru Laškega?

Liga Nova KBM: Helios – Laško, v soboto, ob 12.55, samo na Š1!

Vir: Helios Suns
Foto: sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Jeseničani gladko v finale alpske lige...Več

2

Murić po zadnji tekmi v EuroCupu: ”Težko rečem, kaj vse je bilo narobe, postalo je že smešno!” (VIDEO)...Več

3

Obetavni hrvaški organizator Cedevite Olimpije o vzornikih: “Odkar spremljam NBA je to Luka Dončić, tak košarkar se rodi enkrat na milijon let! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nekdanji dragulj Bayerna se spominja Der Klassikerja: ”Ljudje so samo zaradi te tekme kupovali sezonske vstopnice”...Več

2

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

3

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več