pismo ikona
šport TV 1 logo
06:45
Hellas Verona - Torino Serie A
šport TV 2 logo
06:45
Lyon - Rennes Ligue 1
šport TV 3 logo
06:45
Toronto - Edmonton NHL

Nora ideja Dallasa, Dončiću in Porzingisu bi se lahko pridružil Durant

Avtor: Marko Premrl
6. 3. 2019, 13.47

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je letos pri Dallasu prva violina. Ko se bo po poškodbi vrnil Kristaps Porzingis, bo na parketu veselo, še bolj pa, če bi v prihodnji sezoni v Dallas prišel Kevin Durant.

Dallas ima na čelu s svojim lastnikom Marcom Cubanom velike načrte. NBA sceno so presenetili z novico, da bodo v svoj dres oblekli Kristapsa Porzingisa, očitno pa imajo še dovolj rezerve v tako imenovanem salary capu, da bi si privoščili še enega zvezdnika, in sicer Kevina Duranta.

Za slednjega se je veliko govorilo, da bi se lahko preselil v New York, vendar pa na vzhodni obali nimajo ekipe, ki bi imela visoke cilje. Porzingis je že namignil, da bi zdajšnjega bojevnika sprejel odprtih rok, pred meseci se je namreč govorilo, da se z Durantom ne razume ravno najbolje.

Dallasu je poleg tega še interesu, da do konca rednega dela sezone pade med pet najslabših ekip lige, kajti na ta način bi imeli dobro izhodišče na prihodnjem naboru.

Durant je torej prva tarča Dallasa, v kolikor ne bi uspeli bojevnika zvabiti v svoje vrste, bi se odločili za “nakup” Nikole Vučevića.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več