single
[3194]
226515

Nogometna zveza Slovenije zavrnila pritožbo Rogaške!

Avtor: Blaž Magdič
22. 5. 2024, 20.55

Licenčna komisija za pritožbe Nogometne zveze Slovenije (NZS) je danes zavrnila pritožbo nogometnega kluba Rogaška, so zapisali na spletni strani zveze. Rogaška se je na Licenčno komisijo pritožila zaradi zavrnitve za pridobitev licenc Uefa in prvo slovensko nogometno ligo za tekmovalno leto 2024/25.

“Licenčna komisija NZS za pritožbe je danes objavila odločitev o pritožbi NK Rogaška zoper odločbo Komisije NZS za licenciranje nogometnih klubov, s katero je le ta zavrnila vlogo NK Rogaška za pridobitev UEFA / 1. SNL licence za tekmovalno leto 2024/2025,” so uvodoma zapisali pri zvezi.

“Licenčna komisija NZS za pritožbe je pritožbo NK Rogaška zavrnila. Po skrbnem pregledu vseh pritožbenih razlogov in dodatno predložene dokumentacije je ugotovila, da NK Rogaška ne izpolnjuje obveznih infrastrukturnih, športnih, pravnih in finančnih A kriterijev za podelitev licence,” so še dodali.

Glede na dejstvo, da Licenčna komisija za pritožbe ni ugodila Rogaški in na podlagi sklepa Odbora za nujne zadeve, se dodatne kvalifikacije za prvo ligo med lendavsko Nafto 1903 in Kalcer Radomljami ne bodo odigrale.

O načinu popolnjevanja prve slovenske nogometne lige in posledično sestavo lig za tekmovalno leto 2024/25 bo tako odločal Izvršni odbor NZS.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Romunke po drami z obrambo v zadnjih sekundah do zmage nad Brazilkami...Več

2

Dobrosrčna poteza Tima Gajserja: Mladi navijač prejel dres in od sreče kar zajokal (VIDEO)...Več

3

Gerčar o Pradu: V najboljši formi je bil v začetku sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sijajen uvod EURA za Slovenijo: Četa Matjaža Keka odščipnila točki favorizirani Danski...Več

2

Šeško tik pred podpisom nove pogodbe...Več

3

Bundesliga ponudila nov čudež: Po porazu s tremi, do zmage s štirimi goli za obstanek v ligi! (VIDEO)...Več