puščica dol ikona
Trenutno na sporedu
puščica gor ikona
20:25 V ŽIVO
Frosinone - Juventus, Nogomet - Serie A
šport TV 1 logo
20:55 V ŽIVO
Lyon - Marseille, Nogomet - Ligue 1
šport TV 2 logo
21:10 V ŽIVO
Portugalska - Grčija, Mali nogomet - Socca World Cup
šport TV 3 logo

Napoli je v zadnjem prvenstvenem krogu po dolgem času izgubil prvo mesto v Serie A. Po remiju proti Interju zdaj za Juventusom zaostajajo za eno točko, zanimiva pa je zgodba vratarja Pepeja Reine, ki je gostovanje v italijanski prestolnici mode izkoristil za prve zdravniške preglede pri Milanu, kamor se bo bržčas preselil po koncu letošnje sezone.

“Kdor ne verjame v scudetto, se lahko mirno pobere,” je bila ena od izjav Reine po remiju Interja in Napolija. Nič čudnega in nevsakdanjega, zanimivo pa je, da je prav Španec v naslednjih urah ostal v Milanu, saj je po poročanju številnih italijanskih medijev, med drugim tudi tiskovne agencije Ansa, opravil zdravniške preglede in v družbi žene že iskal novo stanovanje.

“Pot je še dolga, nič ni izgubljeno. Ostati moramo osredotočeni na naš edini cilj,” je v luči sledečih dogodkov še moraliziral Reina, ki je očitno precej bolj osredotočen na svojo kot pa Napolijevo prihodnost.

Reina se je Napoliju pridružil leta 2013, prišel je iz Liverpoola. Eno sezono je igral kasneje še za Bayern, zadnje štiri pa je prvi vratar Napolija. Njegov prihod v Milan sproža številna vprašanja, kakšna bo prihodnost Gigia Donnarumme. Rossoneri bi vratarja dobili brez odškodnine, saj mu konec sezone poteče pogodba.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja