single
[3137,2]
209090

Nemški reprezentant ponovno na izhodnih vratih bikov

Avtor: Urban Kolman
17. 11. 2023, 12.20

Slovenski napadalec Benjamin Šeško pri RB Leipzigu trenutno ne preživlja najboljše sezone. Skupno je za bike odigral le trideset odstotkov vseh mogočih minut. Na šestnajstih nastopih, le petih v začetni enajsterici je dosegel šest zadetkov. Za Leipzig še nikoli ni odigral celotnega srečanja. Je tretja izbira v napadu, a lahko bi bilo še slabše.

Po poletnih prihodih Šeška in Belgijca Loïs Opendaja je na stranskem tiru ostal nekdanji napadalec Chelseaja in nemški reprezentant Timo Werner. Sedemindvajsetletnik ima podobno vlogo kot slovenski napadalec, a njegova minutaža je še manjša od Šeškove.

Zato so vse glasnejše govorice, da bo Werner januarja zapustil bike. Olje je na ogenj prilil tudi športni direktor Rouven Schröder, ki na začetku tedna ni izključil možnosti njegovega odhoda. Schröder je za Bild dejal: “Trenutno ne morem nič trditi z gotovostjo. Ocenjujemo kader in gotovo bodo nekateri igralci imeli svoje želje. Nekateri igralci so pred Wernerjem in zato ne dobiva veliko priložnosti, a on to sprejema kot izziv. Ima našo popolno podporo.”

Za mladinskega produkta Stuttgarta naj bi se zanimali trije angleški prvoligaši West Ham, Fulham in Crystal Palace. Werner, ki je za Leipzig igral že med leti 2016 in 2020 se je vrnil pred lansko sezono po dveh letih pri Chelseaju.

Foto: Oliver Hardt/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

“Želimo ustvariti popolno sliko in tekmovati proti vsem” (VIDEO)...Več

2

Evropske kvalifikacije: Maribor izgubil prvo tekmo proti bolgarskemu pokalnemu prvaku (VIDEO)...Več

3

Bravo poražen na svoji krstni evropski preizkušnji (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Luka Dončić: “Vsakič mi je v čast igrati za Slovenijo” (VIDEO)...Več

2

Vilfan po visokem porazu Slovenije proti Grčiji: Pričakujem, da bo selektor nepreklicno odstopil (VIDEO)...Več

3

Benjamin Šeško “odprl” srce in nagovoril navijače (FOTO)...Več