KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[6]
193326

Nekdanji trener ACH Volleyja na klop Kamničanov

Avtor: Blaž Magdič
23. 5. 2023, 18.50

Vodenje moške odbojkarske ekipe Calcit Volley iz Kamnika bo v novi sezoni prevzel Hrvat Mladen Kašić. Po uspešnem delu v Franciji, kjer je žensko ekipo Le Cannet popeljal do prvega mesta, se Kašić s svojimi bogatimi izkušnjami vrača v Slovenijo, so sporočili iz kamniškega kluba.

Petinšestdesetletni Hrvat slovi po svojem neomajnem delovnem pristopu. Čeprav je bil Kašić slovenskemu občinstvu ob prihodu pred dvema letoma, ko je treniral ACH Volley, razmeroma neznan, se je hitro uveljavil in pustil trajen vtis. Po naporni sezoni si je vzel odmor, nato pa nadaljeval trenersko kariero pri francoskih prvakinjah iz Le Canneta in jo popeljal do novega naslova ter osmine finala lige prvakinj.

“Mislim, da bomo imeli dobro in mlado ekipo, s katero se da dobro delati. Veliko fantov poznam še iz časov, ko sem bil v Ljubljani, poznam slovensko ligo in Mevzo, vem, na kaj se je treba pripraviti. A ne želim razmišljati o rezultatskih ciljih, bolj o tem, da bi ustvarili čim boljše pogoje za delo, dobro vzdušje, da bi dobro postavili stvari na svoje mesto. Potem bodo prišli rezultati,” je ob prihodu v Kamnik dejal Kašić.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Urugvaj izkoristil uvodno zaspanost Slovencev, ki so na koncu izvlekli remi...Več

2

VIDEO: Mačkovšek s torpedi potopil ladjo Veszprema...Več

3

VIDEO: Grški vratar z zadetkom končal upe Italije...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Težave za Slovenijo: Oblak izpušča srečanji proti Finski in Danski...Več

2

Sobotno popoldne za večnost...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več