puščica dol ikona
Trenutno na sporedu
puščica gor ikona
12:30
Milan - Fiorentina, Nogomet - Serie A
šport TV 1 logo
11:45
Finale: Olimpija - Krka, prva tekma, Košarka - Liga Nova KBM
šport TV 2 logo
13:00
Rijeka - Hajduk, Nogomet - Hrvaška liga
šport TV 3 logo

Še v lanski sezoni je kot igralec nosil dres Pescare, pri 33 letih pa se je odločil, da bo zaključil svojo nogometno pot in se podal v menedžerske vloge. Simone Pepe zdaj išče prav posebnega nogometaša.

“Že dalj časa me je vleklo v te vode. Nekaj časa sem pomagal Pescari, zdaj pa sem se povsem posvetil novemu poklicu. V preteklosti sem imel veliko pogovorov z uspešnimi nogometnimi agenti. Zadal sem si cilj, da bom našel med mladimi nogometaši novega Andrea Pirla,” so besede Simoneja Pepeja, ki se je s srcem in dušo posvetil vlogi nogometnega agenta.

Pepe je v svoji karieri igral za številne manjše klube, največje uspehe je žel z Juventusom, kjer bi morda igral kakšno sezono več, če ga dolgo časa ne bi pestile poškodbe. Pogovor je izkoristil tudi za nekaj besed o prestopnem roku Stare dame. “Pravijo, da navijači Juventusa še čakajo na letošnjo veliko okrepitev. Upam, da se šalijo. Costa in Bernardeschi sta dva izjemna nogometaša. Brazilec je najboljši bočni igralec na svetu, moram pa reči, da sem bil presečen nad prestopom Leonarda Bonuccija v Milan.”

Pepe je medtem ustanovil tudi že svojo agencijo, ki nosi ime SP Group Srl. Trenutno še ni podatkov, ali je kateri od igralcev že pod njegovim okriljem.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja