single
[2]
125222

Neapeljčani sporočili snubcem: To je cena, ki jo boste plačali za Koulibalyja

Avtor: Blaž Magdič
8. 5. 2021, 09.17

Po koncu aktualne sezone se na italijanskem jugu obeta kar nekaj nogometnih sprememb. Pri zahodnih sosedih je vse več namigovanj, da se utegne na klop Napolija vrniti Maurizio Sarri, očitno pa bo vroče tudi na področju igralskega trgovanja.

Sinje-modri imajo v svojih vrstah kar nekaj nogometašev, ki so še kako zanimivi za ostale klube v Serie A, še precej več pa je interesentov iz tujine. “Vroča žemljica” bo v poletnih mesecih predvsem branilec Kalidou Koulibaly.

Senegalec je v mesto Diega Armanda Maradone prišel leta 2014 iz vrst belgijskega Genta. Italijanski klub je takrat plačal okoli 8 milijonov evrov, sedem let kasneje pa utegnejo za 188 centimetrov visokega igralca dobiti precej več.

Že v zadnjih prestopnih rokih se je glasno govorilo o odhodu iz Italije, veliko interesa naj bi bilo predvsem s strani angleških klubov. Posli so vselej padli v vodo, tudi zaradi (pre)visokih apetitov neapeljskega predsednika Aurelia De Laurentiisa.

Slednji je po poročanju La Gazzette dello Sport tokrat vendarle pripravljen na prodajo, a za nič manj kot 50 milijonov evrov! O tem so obveščeni tudi vsi klubi, ki so se za Koulibalyja že zanimali. Med njimi prednjačijo predvsem Liverpool, Barcelona in oba kluba iz Manchestra.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Žan Rogelj: Menim, da je nogomet šport št. 1 v Avstriji (VIDEO)...Več

2

NA DANAŠNJI DAN: Krstna tekma Slovenije na velikih tekmovanjih (VIDEO)...Več

3

Kovačić: Hrvaška lahko doseže velike stvari (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser: Ni enostavno postati prvak, še težje pa je naslov ubraniti...Več

2

Ekipa ŠPORT TV pripravljena na EURO 2020...Več

3

Oblak vodi enajsterico zvezd, ki jih ne bo na EP...Več