single
[2759]
128670
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Navijači Interja s transparentom hvaležnosti Kjaerju (FOTO)

Avtor: Rene Vidmar
14. 6. 2021, 10.38

Navijači milanskega Interja so danskemu kapetanu Simonu Kjaerju po sobotnih odločilnih potezah, ki so Christianu Eriksenu pomagale ostati pri življenju, namenili transparent, na katerem so 32-letniku izkazali hvaležnost.

”Curva nord” je na Giuseppe Meazzi sicer najprej razvila sporočilo, ki je bilo namenjeno Eriksenu. 29-letik se je namreč v soboto tik pred koncem prvega polčasa tekme med Dansko in Finsko na stadionu Parken zgrudil. Interjevi podporniki so ljubljencu namenili tople in spodbudne besede: ”Christian, curva nord bo vedno ob tebi!”

Navijači ”Nerazzurrov” pa sporočila niso poslali le nesrečniku, ki okreva v bolnišnici v Kopenhagnu in bo v naslednjih dneh prestal številne preiskave. Sporočilo so namenili tudi obrambnemu igralcu Milana Simonu Kjaerju, ki je v odločilnih trenutkih izkazal človečnost in vodstvene sposobnosti: ”V čast Kjaerju” in pa ”Velik človek in kapetan.”

 

”Rossonero” je nekdanjemu zvezdniku Tottenhama pomagal pred prihodom zdravniškega osebja, nato pa je tolažil in dajal oporo družini Interjevega vezista.

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Livaja uprizoril pravo mojstrovino – vratarja premagal iz mrtvega kota!...Več

2

VIDEO: Popravilo sklopke za ekspresno vrnitev Gajserja na progo...Več

3

Bratski dvoboj na derbiju drugega kola PLT (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Skoraj neverjetno: Luka Dončić na naslovnici igre NBA 2K22!...Več

2

VIDEO: VAR prihaja v Prvo ligo Telemach...Več

3

Pestro poletje na ŠPORT TV...Več