single
[2759]
187078
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Napoved tedna: Mura na Fazaneriji pričakuje Koper in Olimpijo, dortmundska Borussia proti “kozličkom”, začetek misije Euro 2024

Avtor: Rene Vidmar
15. 3. 2023, 21.00

Pestro dogajanje v Prvi ligi Telamach se tokrat nadaljuje že sredi tedna. Na Šport TV bomo v 27. krogu največ pozornosti namenili četrtkovemu obračunu med Muro in Koprom. Srečanje si boste v neposrednem prenosu lahko ogledali samo na Šport TV.

V soboto se bomo iz Slovenije preselili na nemške nogometne zelenice. Köln bo še drugič v sezoni skušal presenetiti favorizirano dortmundsko Borussio. Prvo srečanje na Rheinenergiestadionu se je namreč končalo s 3:2. Že v nedeljo pa se bomo vrnili v Prekmurje, kjer bo Mura po Kopru gostila še vodilno Olimpijo. Srečanje bomo tudi tokrat obogatili z bogatim studijskim programom neposredno s prizorišča.

Za vrhunec naslednjega tedna pa bo nedvomno poskrbela slovenska nogometna reprezentanca. Izbranci Matjaža Keka bodo namreč v daljnem Kazahstanu začeli kvalifikacijski ciklus za uvrstitev na evropsko prvenstvo, ki ga bo leta 2024 gostila Nemčija. Na uvodni preizkušnji v Astani bo tudi naša ekipa. Vabljeni v družbo prvakov.

VIDEO: Napoved tedna

Video is not available for your country.

Foto: Sportida.com
Video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Matjaž Kek: Moti me obnašanje nekaterih in tega ne bom toleriral...Več

2

VIDEO: Olimpijina evropska sezona za pozabo, ki mora služiti kot opozorilo za naslednjo...Več

3

VIDEO: Dino Murić iz nemogočega položaja v zadnji sekundi Šenčurju priigral zmago nad Heliosom...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

2

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več

3

Podcast PLT: Slovenija na Euro!...Več