single
[3137,2]
163702

Napadalec Werderja želi ostati, sprejel bi tudi manjšo plačo

Avtor: Urban Kolman
7. 7. 2022, 09.50

Werder Bremen je ob vrnitvi v Bundesligo že zapustil njihov kapetan Ömer Toprak. Sedaj vse kaže, da je na izhodnih vratih tudi eden ključnih razlogov za vrnitev v ligo. Niklas Füllkrug je v prejšnji sezoni v 2. Bundesligi dosegel 19 zadetkov in zabeležil 8 podaj. Z Marvinom Duckschom sta tvorila izjemen napadalni dvojec, ki pa je za naslednjo sezono pod velikim vprašajem.

Füllkrugova pogodba se namreč izteče ob koncu aktualne sezone, 29-letnik pa želi razčistiti svojo prihodnost. Sam je izrazil željo, da želi podaljšati sodelovanje z Werderjem. Pripravljen je celo zmanjšati plačo, če v zameno dobi vodilno vlogo v ekipi.

Napadalec, rojen v Hannovru naj bi, imel kar nekaj mamljivih ponudb s strani klubov iz Španije, Nemčije, Italije in celo Srbije. Vseeno je glavna želja ostanek v Werderju. S tem namenom se je pretekli konec tedna z vodstvom kluba pogovarjal tudi igralčev agent.

Nemški napadalec naj bi po poročanju medijev bil pripravljen zmanjšati letno plačo. Ta šteje 2,5 milijona evrov na leto, v primeru podaljšanja bi številka padla na 1,7 milijona evrov. V pogodbo bi vključil različne bonuse, ki bi bili odvisni od njegovih osebnih in ekipnih dosežkov.

Foto: nordphoto GmbH / Rauch / Imago Sports via Guliver

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več