pismo ikona
šport TV 1 logo
01:00
Lecce - Genoa Serie A
šport TV 2 logo
01:15
Metz - Marseille Ligue 1
šport TV 3 logo
01:00
Lyon - PSG Ligue 1

Najbolj pisan tek in torta v glavo!

Avtor: Gregor Kovačič
11. 6. 2019, 12.54

Ljubljana bo 21. junija gostila že jubilejni 5. Tušev tek barv, najbolj pisano tekaško prireditev v koledarju, vseh 10.000 prostih mest pa je bilo zasedenih že pred meseci.

Tek, katerega štart in cilj je na Kardeljevi ploščadi, trasa pa poteka v okolici Stožic, je poseben, ker se tekači med njim obmetavajo s holi barvami, rekreativnemu delu pa sledi mini glasbeni festival z gosti svetovnega kova.

VIDEO: Utrinki iz lanskega Tuševega teka barv

Ob jubileju bo nastopilo kar pet od sto najbolj priljubljenih didžejev na svetu, prvo ime pa bo razvpiti Steve Aoki. Eno najbolj prepoznavnih imen sodobne pop kulture, je tudi adrenalinski odvisnež: ukvarja se s kopico športov, skače s padalom, tehniko plavanja je izpilil z 28-kratnim olimpijskim zmagovalcem Michaelom Phellpsom, ki ga je v zameno naučil miksati plošče.

Pred zadnjo olimpijado je v Coloradu snowboardal s Shaunom Whitom in reprezentanco ZDA, v mladosti je bil celo med 250 najboljšimi šahisti na svetu, tudi v Ljubljani pa bo opravil trening s slovenskim osebnim trenerjem.

Pri vadbi še posebno pozornost namenja mišicam rok, saj je njegova posebnost tudi ta, da svojim najbolj srčnim navijačem meče v glavo torte!

VIDEO: Kaj nas čaka na TTB2019

Foto: Marko Ocepek

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več