šport TV 1 logo
14:30
Sparta Praha - Viktoria Plzen Češka liga
šport TV 2 logo
14:00
Amiens - Monaco Ligue 1
šport TV 3 logo
14:00
Joventut - Tofas Eurocup

Nagradne igra: UVRSTI SE NA STREL ZA 70 LET

Avtor: Rok Grilec
12. 2. 2016, 14.22

Pravila in pogoji nagradne igre "UVRSTI SE NA STREL ZA 70 LET".

Ta pravilnik določa pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, ki bo potekala od 29. 2. 2016 s pričetkom ob 10.00 uri in bo trajala do 3. 3. 2016, do 14.00 ure.

2. člen

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Zaposleni v podjetju ASPN d.o.o., v podjetju ponudnika nagrade ter njihovi ožji družinski člani, v nagradni igri ne smejo sodelovati.  

3. člen

Organizator nagradne igre je: Šport TV – ASPN, d.o.o. (v nadaljevanju organizator), Poljanski nasip 8, 1000 Ljubljana. Davčna številka: 24319007, matična številka: 2189704000. 

4. člen

Udeleženci lahko sodelujejo v nagradni igri tako, da v času trajanja nagradne igre obiščejo facebook stran organizatorja, kjer s svojim komentiranjem in/ali deljenjem in/ali všečkanjem novic o tej nagradni igri, sodelujejo v glavnem žrebu. 

5. člen

V žrebu bodo sodelovali vsi, ki so sodelovali v nagradni igri pod pogoji določenimi v zgornjem odstavku. Žreb bo izveden po koncu glasovanja, še isti dan pa bo nagrajenec objavljen na spletni in facebook strani organizatorja. 

6. člen

Predmet nagrade je vstop oz. uvrstitev na prizorišče dogodka, dne 5. 3. 2016 s pričetkom ob 18.00 uri, za glavno nagradno igro ob polčasu tekme Celje – Flensburg “Strel za 70 let”, ki jo organizira RK Celje Pivovarna Laško (ponudnik nagrade).Zmagovalca nagradne igre določi žreb.

7. člen

Nagrade niso prenosljive ali izplačljive v denarju.

8. člen

Pogoj za prejem nagrade je, da izžrebanec posreduje organizatorju svoje osebne podatke (ime in priimek, EMŠO, davčna številka in naslov bivališča) na podlagi katerih lahko organizator pripravi vse potrebno za izdajo nagrade.

Organizator obvesti oz. izroči nagrado izžrebancu najkasneje do 4. 3. 2016, ob predhodnem prejemu potrebnih podatkov.Akontacijo dohodnine za prejeto nagrado, v kolikor nagrada presega prag za obračun dohodnine, in morebitne druge dajatve opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije, krije organizator. Akontacijo dohodnine bo organizator nakazal pristojnemu davčnemu uradu. V primeru, da je dobitnik nagrade mladoletna oseba, lahko nagrado prevzamejo starši ali zakoniti skrbniki ter organizatorju posredujejo zahtevane podatke, opredeljene v tem členu.

9. člen

Šteje se, da s samim sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator nagradne igre je odgovoren za reševanje reklamacij in prevzema odgovornost za pravilno izvedbo storitev. V primeru utemeljenih reklamacij se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v razumnem času in o tem obvestil uporabnika. V kolikor se reklamacije nanašajo na ponudnika nagrad, bo predmetne reklamacije posredoval ustrezni službi dobavitelja nagrade.

10. člen

Žrebanje je dokončno, pritožba ni možna. Nagrajenec bo o načinu prevzema nagrade obveščen tudi po elektronski pošti najkasneje do 4. 3. 2016. Nagrajenec se lahko na podlagi svoje pisne izjave, naslovljene na organizatorja nagradne igre odpove prejeti nagradi, vendar najkasneje do 4. 3. 2016.

11. člen

Organizator nagradne igre si pridružuje pravico do uporabe podatkov pridobljenih z nagradno igro v marketinške namene. Organizator se zavezuje, da bo poslane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam, razen v svoje marketinške namene, ki lahko po lastni presoji zbrane podatke uporabi za izvajanje promocijskih aktivnosti v okviru rednega opravljanja svoje dejavnosti. S privolitvijo in sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da je dana osebna privolitev posameznika za zbiranje in uporabljanje osebnih podatkov za namen nadaljnjih promocijskih aktivnosti.

Organizator in ponudniki nagrad v nagradni igri se zavezujejo, da z uporabo podatkov pridobljenih v tej nagradni igri sodelujočim ne bodo povzročili dodatnih stroškov.

12. člen

Za izvedbo in nadzor poteka nagradne igre skrbi komisija v sestavi. Predstavniki organizatorja nagradne igre so: Emir Mašič, Mitja Hozjan in Rok Grilec.

Komisija izvede žreb v prostorih organizatorja na podlagi načina sodelovanja opredeljenega na način iz 4. in 5. člena.

13. člen

O ustreznem načinu glasovanja, glede na zgornje možnosti iz tega pravilnika in o izžrebanih nagrajencih, je gledalec in sodelujoči obveščen na spletni strani organizatorja na https://www.sport-tv.si.

14. člen

V besedilu pravilnika uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženski in moški spol. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, v kolikor je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.

Ekipa Šport TV

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več