šport TV 1 logo
12:45
Polfinale: Real Madrid - Unicaja, prva tekma Španska liga 2016-17
šport TV 2 logo
14:00
Amiens - Monaco Ligue 1
šport TV 3 logo
14:00
Joventut - Tofas Eurocup

NAGRADNA IGRA FFC 2014

Avtor: Rok Grilec
23. 9. 2014, 12.14

Pravila in pogoji nagradne igre FFC 2014

Ta pravilnik določa pravila in pogoje sodelovanja v nagradni FFC, ki bo potekala od 23. 9. 2014 do 3. 10. 2014. 

2. člen

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Zaposleni v podjetju ASPN d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani, v nagradni igri ne smejo sodelovati. 

3. člen

Organizator nagradne igre je: Šport TV – ASPN, d.o.o. (v nadaljevanju organizator), Vilharjev podhod 4, 1000

Ljubljana. Davčna številka: 24319007, matična številka: 2189704000. 

4. člen

Udeleženci lahko sodelujejo v nagradni igri tako, da v času trajanja nagradne igre obiščejo spletno stran www.sport-tv.si oz. Facebook stran organizatorja in komentirajo oz. odgovorijo na nagradno vprašanje. 

5. člen

Po zaključenem žrebu je sodelujoči pozvan, da na spletni naslov: nagradna.igra@sport-tv.si posreduje zahtevane podatke (ime in priimek, elektronski naslov ali/in naslov prebivališča ter telefon na katerem je dosegljiv). S tem potrjuje in se strinja, da je seznanjen s pravili in pogoji te nagradne igre. Vsi prejeti komentarji v času glasovanja se zabeležijo in so dokončni. 

6. člen

Žrebanje poteka na podlagi izbora pravilnega dnevnega odgovora in/ali komentarja, objavljenega:

23. 9., 25. 9., 27. 9., 30. 9. in 2. 10. 2014. Posamezno dnevno žrebanje se izvede najkasneje do naslednjega dne do 10. ure. Izžrebanca se objavi takoj po zaključku žreba na spletni in facebook strani organizatorja. 

7. člen

V nagradni igri se podeli skupaj dvajset vstopnic. Na podlagi žreba se podeli 5 kompletov po 2 vstopnici. Izbrani odgovor in/ali komentar prinese posameznemu izžrebancu nagrado – dve vstopnici za ogled dvoboja FFC 2014, ki bo v petek, 3. 10. 2014 ob 20. uri, v ljubljanski Hali Tivoli. Izžrebanec prevzame nagrado ob predložitvi osebnega dokumenta na dan dogodka na blagajni Hale Tivoli. 

8. člen

V primeru predmetne nagrade je ta vsebinsko opredeljena v obliki fizičnega izdelka z osnovno funkcionalnostjo, ki jo tak izdelek vsebuje. Vse slike na katerih se pojavlja glavna nagrada, za namen nagradne igre so simbolične. V primeru nagrade v obliki storitev je nagrada opredeljena v skladu z aranžmajem, ki ga določi ponudnik nagrade. O morebitnih doplačilih oz. možnostih spremembe aranžmaja v primeru nagrade storitvene narave, odloči ponudnik nagrade v skladu z njegovo politiko poslovanja. 

Nagrade niso prenosljive ali izplačljive v denarju. 

9. člen

Pogoj za prejem nagrade je, da izžrebanec posreduje organizatorju svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, EMŠO, davčno številko) na podlagi katerih lahko organizator pripravi vse potrebno za izplačilo nagrade in morebitno akontacijo dohodnine. Akontacijo dohodnine za prejeto nagrado, v kolikor nagrada presega prag za obračun dohodnine, in morebitne druge dajatve opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije, krije nagrajenec. Izžrebancu bo predložen izračun akontacije dohodnine. Pred prevzemom nagrade je izžrebanec dolžan plačati dohodnino in organizatorju predložiti dokazilo o plačani akontaciji dohodnine. Organizator izroči nagrado izžrebancu najkasneje v enem mesecu od plačila akontacije dohodnine na račun organizatorja. Akontacijo dohodnine bo organizator nakazal pristojnemu davčnemu uradu. V primeru, da je dobitnik nagrade mladoletna oseba, lahko nagrado prevzamejo starši ali zakoniti skrbniki ter organizatorju posredujejo zahtevane podatke, opredeljene v tem členu. 

10. člen

Šteje se, da s samim sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator nagradne igre je odgovoren za reševanje reklamacij in prevzema odgovornost za pravilno izvedbo storitev. Organizator nagradne igre ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z izvajanjem nagrad, ki je podana s strani dobavitelja nagrade. V primeru utemeljenih reklamacij se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v razumnem času in o tem obvestil uporabnika. V kolikor se reklamacije nanašajo na ponudnika katere od nagrad, bo predmetne reklamacije posredoval ustrezni službi dobavitelja nagrade. 

11. člen

Žrebanje je dokončno, pritožba ni možna. Nagrajenec bo o načinu prevzema nagrade obveščen na facebook strani organizatorja. Nagrajenec se lahko na podlagi svoje pisne izjave, naslovljene na organizatorja nagradne igre odpove prejeti nagradi, vendar najkasneje do 3. 10. 2014 do 15. ure. 

12. člen

Organizator nagradne igre si pridružuje pravico do uporabe podatkov pridobljenih z nagradno igro v marketinške namene. Organizator se zavezuje, da bo poslane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam, razen v svoje marketinške namene, ki lahko po lastni presoji zbrane podatke uporabi za izvajanje promocijskih aktivnosti v okviru rednega opravljanja svoje dejavnosti. S privolitvijo in sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da je dana osebna privolitev posameznika za zbiranje in uporabljanje osebnih podatkov za namen nadaljnjih promocijskih aktivnosti. Organizator in ponudniki nagrad v nagradni igri se zavezujejo, da z uporabo podatkov pridobljenih v tej nagradni igri sodelujočim ne bodo povzročili dodatnih stroškov. 

13. člen

Za izvedbo in nadzor poteka nagradne igre skrbi komisija v sestavi predstavnikov organizatorja nagradne igre: Emir Mašič in Mitja Hozjan. Komisija izvede žreb na podlagi vseh prispelih odgovorov, opredeljenih na način iz 4., 5. in 6. člena. Izbor nagrajenca se izvede v prostorih organizatorja nagradne igre. 

14. člen

O ustreznem načinu glasovanja, glede na zgornje možnosti iz tega pravilnika in o izžrebanih nagrajencih, je gledalec (sodelujoči) obveščen na spletni strani organizatorja na https://www.sport-tv.si/n5/Nagradne_igre. 

15. člen

V besedilu pravilnika uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženski in moški spol. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, v kolikor je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več