single
[2]
171072

V vzhodni konferenci USL Championshipa na vrsti spopad vodilnih ekip

Avtor: Klemen Verlič
23. 9. 2022, 15.37

Ljubitelji nogometa v Združenih državah Amerike se lahko veselijo prave poslastice v USL Championshipu. Dvoboj prve in druge zasedbe vzhodne konference pa si boste lahko v noči s petka na soboto ogledali tudi na Šport TV!

Po dvobojih Charleston Battery – Rio Grande Toros in Tampa Bay Rowdies – Birmingham Legion bo vsa pozornost v drugem kakovostnem razredu nogometa v ZDA uperjena proti obračunu med Louisville Cityjem in Memphisom 901. Gre namreč za moštvi, ki sta v vzhodni polovici lige so zdaj pokazali največ.

Več točk od njiju je na zahodu zbral le San Antonio. V vzhodni konferenci pa vodi Louisville City, ki je pri 63 točkah. Dvakratni prvaki USL Championshipa imajo tudi letos izjemno visoke cilje. Klub je vsako leto kandidat za najvišja mesta in nič drugače ni niti letos. Gostitelji derbija niso izgubili na zadnjih štirih tekmah, svoj niz pa bodo poskušali nadaljevati še na dvoboju proti Memphisu, ki za Louisvillom zaostaja za pet točk.

Zmaga bi gostom torej prišla zelo prav, saj bi se tekmecu s tekmo manj približali na vsega dve točki razlike. Tudi Memphis ni izgubil na zadnjih treh tekmah, na zadnjih dveh obračunih pa celo zabeležil zmago.

Louisville City – Memphis 901 v soboto ob 02.00 na Š1!

Foto: Guliver

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več