single
[3583]
190337

Na Vrhniki polfinalna poslastica med Silikom in Meteorplastom

Avtor: Blaž Magdič
20. 4. 2023, 10.32

Tekmovanje v 1. slovenski futsal ligi je v zaključni fazi. Najboljše štiri ekipe te sezone si bodo skozi polfinalne obračune poskušale priboriti vstopnici za veliki finale. V četrtek zvečer vas na Šport TV čaka uvodna polfinalna tekma na Vrhniki, kjer Siliko gosti KMN Meteorplast Šic bar.

Vrhničani so redni del prvenstva sklenili na 2. mestu, trener Mile Simeunovič je kljub dolgem tekmovalnem premoru zadovoljen s formo svojih varovancev. “Čuti se, da se začenja končnica tudi za nas. Skoraj mesec dni smo bili prosti. Trenirali smo, dobro je izgledalo. Tudi eno tekmo smo vmes odigrali. Če pa so moji občutki pravi, pa bo jasno danes po tekmi.”

“Igramo proti morda proti celo najbolj nadarjeni ekipi 1. SFL. Poznam igralce, treniram jih v reprezentanci U21. So učljivi, nadarjeni, želijo se učiti. Napredujejo. Oni so prihodnost našega futsala, KMN Meteorplast Šic bar je zelo zanimiva ekipa, ki jo vodi dober trener Robert Grdović, ki zna to povezati v celoto. Iz meseca v mesec izgledajo boljše. Za nameček bodo tokrat kompletni, v preteklosti proti nam temu ni bilo tako,” je za spletno stran futsal.si še povedal Simeunovič.

Ekipi sta se letos merili v 1. SFL in pokalu Terme Olimia, kjer je v polfinale napredoval Siliko. “Kot sem že prej rekel: z vsako tekmo so nam bližje. Kot bi se navadili na nas. Čaka nas zahtevno delo. Ne bo enostavno. Vsi nas in Dobovec že vidijo v finalu. A se bomo morali mi precej bolj potruditi, če želimo v finale. Veliko muke in garanja bo treba, če želimo igrati finale,“ je jasen strateg moštva z Vrhnike.

Polfinale, Siliko Vrhnika – KMN Meteorplast, 19.55 na Šport TV 1.

 

Foto: R.K./Siliko Vrhnika
Vir: D.P/futsal.si

Zadnje video vsebine

1

(VIDEO) Boromisa po porazu z Bravom: Oprosti vsem navijačem za sezono brez trofeje...Več

2

Arnol po zmagi proti Olimpiji: Današnja tekma je bil zrelostni izpit, ki smo ga uspešno opravili (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Šeško sezono končal z izjemno strelsko formo in fantastičnim evrogolom...Več

Najbolj brano ta mesec

1

“Včasih je težko ves čas oživljati ogenj” (VIDEO)...Več

2

Kultni klub se vrača med elito: Tja ga je popeljal “ameriški Julian Nagelsmann” (VIDEO)...Več

3

Ko v deželi denarja zmanjka cekinov...Več