single
[1176]
126287

MXGP in Athena podaljšala sodelovanje

Avtor: Kenny Jan
22. 5. 2021, 15.24

Po dolgih letih uspešnega sodelovanja zgodba MXGP in Athene še vedno ni prišla do konca. Infront Moto Racing je s ponosom naznanil, da je z italijanskim podjetjem obnovil partnerstvo, ki med drugim prinaša novo tekmovanje na družbenih omrežjih - Najboljši motokrosist leta, sponzoriran s strani Athene.

V letošnji sezoni bo Athena sponzorirala tudi novo tekmovanje na socialnih omrežjih, ki bo navijačem in gledalcem omogočilo, da pred vsako dirko glasujejo za svojega najljubšega dirkača. Tekmovanje bo potekalo na spletnih platformah Facebook in Instagram.

Vsaki vikend bo izbran tekmovalec, ki pred določeno dirko prejme največ glasov, tisti, ki bo na koncu sezone skupno prejel največ točk s pomočjo gledalcev, bo prejel posebno nagrado.

V skoraj 50 letih delovanja in mednarodne prisotnosti, je Athena svetu proizvajala kvalitetne dele motorjev. Kot ponavadi lahko tudi v letošnji sezoni pričakujemo, da bodo tekmovalci MXGP uporabljali njihove produkte, vključujoč Antonia Cairolija, Jorgeja Prada in Mattio Guadagninija (Red Bull KTM Factory Racing), Jeremyja Seewerja, Glenna Coldenhoffa in Bena Watsona (Yamaha), Calvina Vlaanderena, Brenta Van Donincka in Kevina Strijbosa (Gebben Van Venrooy) in druge.

Vir: mxgp.com
Foto: Sportida

 

Zadnje video vsebine

1

Žan Rogelj: Menim, da je nogomet šport št. 1 v Avstriji (VIDEO)...Več

2

NA DANAŠNJI DAN: Krstna tekma Slovenije na velikih tekmovanjih (VIDEO)...Več

3

Kovačić: Hrvaška lahko doseže velike stvari (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser: Ni enostavno postati prvak, še težje pa je naslov ubraniti...Več

2

Ekipa ŠPORT TV pripravljena na EURO 2020...Več

3

Oblak vodi enajsterico zvezd, ki jih ne bo na EP...Več