KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[3]
187162

Murić po novem porazu zmajev: “Za pozitiven rezultat je treba garati v obrambi” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
16. 3. 2023, 08.42

Cedevita Olimpija tudi po šok terapiji prekinitve pogodbe s trenerjem Jurico Golemcem ni uspelo izboljšati rezultatov v Evropi. V šestnajstem krogu Eurocupa so izgubili na gostovanju v Nemčiji. Domači Ulm je bil boljši s 97:85. Kot zadnjeuvrščeni v skupini A dva kroga pred koncem nimajo več možnosti za uvrstitev v nadaljnje tekmovanje.

Razlog za nov poraz je znova ležal v slabi obrambi. Zmaji so se ponovno približali skoraj sto prejetim točkam. Slabo obrambo je izpostavil tudi gost v studiu Dino Murić: “Če bi prvi polčasi odigrali, tako kot drugega bi bila to druga pesem. V drugem polčasu smo videli veliko več želje, borbenosti in boljšo obrambo. Tudi trener je poudaril, da je bilo storjenih preveč napak in da je Ulm imel preveč prostih metov.”

“Ulm je bil fizično močnejši. Na Ferrella in Adamsa so pritiskali. Posledično sta imela zahtevne mete. Podobno velja za Zorana Dragića. Na drugi strani Olimpija ni bila fizično dominantna, še posebej v prvem polčasu. Njihovi zunanji igralci so se dobesedno sprehajali,” je nadaljeval.

Pohvalil je drugi polčas in še enkrat poudaril, da morajo zmaji izboljšati obrambo, če želijo takšne tekme v prihodnosti dobiti. Več v spodnjem videu.

VIDEO: Analiza poraza Cedevite Olimpije

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: “Air Matković z lastno letalsko družbo dostavil banano”...Več

2

Vugdalić: Kasalo je biser, znal je že dosegati evrogole (VIDEO)...Več

3

VIDEO: “Lekarnarji” našli zdravilo za Bayern...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več

2

Kazahstan: Uganka, ki jo je precej težje rešiti v Astani...Več

3

Podcast PLT: Slovenija na Euro!...Več