single
[5]
199450

Mladi slovenski rokometaši zlahka mimo Maročanov

Avtor: Aljaž Pirnat
4. 8. 2023, 20.20

Mlada slovenska rokometna reprezentanca je na svetovnem prvenstvu do 19 let danes odigrala drugo srečanje skupinskega dela tekmovanja. Pomerili so se z Maročani, ki pa našim fantom niso mogli parirati, saj je Slovenija dobila obračun s kar 38:20.

Za mlado slovensko ekipo sta blestela predvsem Luka Kačičnik, ki je dosegel 7 zadetkov, in Arijan Kovačević, ki jih je dosegel 6. Prav tako se oba fanta lahko pohvalita s stoodstotnim metom. Tretji najučinkovitejši igralec slovenske zasedbe pa je bil Nal Roš Omahen, ki je maroško mrežo stresel petkrat.

Naša mlada izbrana vrsta si je tako že zagotovila napredovanje v nadaljnji del tekmovanja. Iz skupine B, v kateri nastopajo, je prav tako že napredovala Madžarska. To pomeni, da se bosta ekipi v drugem skupinskem delu turnirja ekipi križali z najvišje uvrščenima moštvoma iz skupine A. Zaenkrat v slednji najbolje kaže Portugalski in gostiteljici Hrvaški.

Jutri je za naše fante na sporedu še zadnji dvoboj prvega skupinskega dela. Za prvo mesto v skupini bodo igrali z močno Madžarsko, ki je prav tako trenutno še neporažena.

Spopad med slovensko in madžarsko U19 rokometno reprezentanco si boste jutri lahko ogledali v živo ob 17.25 na Šport TV 1!

Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Motika cilja visoko: “Pričakujem velik prestop, vidim se v eni izmed najboljših petih lig” (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Nalet, ki odmeva še v dnevih po tekmi! Branilec Olimpije tekmeca pospravil na klop...Več

3

VIDEO: Prestop, ki je zaznamoval bundesligaško poletje...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Koper v Ljudskem vrtu Mariboru zadal tretji zaporedni prvenstveni poraz (VIDEO)...Več

2

Koliko jih bo Šeško moral zabiti, če želi postati najboljši slovenski bundesligaški strelec vseh časov?...Več

3

Studio Šport TV: “Primer Rogaška? Nekdo bo moral prevzeti odgovornost!” (VIDEO)...Več