puščica dol ikona
Trenutno na sporedu
puščica gor ikona
20:25 V ŽIVO
Frosinone - Juventus, Nogomet - Serie A
šport TV 1 logo
20:55 V ŽIVO
Lyon - Marseille, Nogomet - Ligue 1
šport TV 2 logo
21:10 V ŽIVO
Portugalska - Grčija, Mali nogomet - Socca World Cup
šport TV 3 logo

Lani se je ogromno govorilo o pogodbi in morebitnem odhodu Gigga Donnarumme iz Milana. Vratar je ostal, a v letošnji sezoni igral precej povprečno. Njegova cena je padla, Milan pa še točno ne ve, kaj bi storil. V zadnjih dneh naj bi ga ponudili PSG-ju.

Francoski predstavnik je pred kratkim naznanil novega trenerja, obeta se manjša revolucija v prestolnici, a vprašanje je, ali potrebujejo tudi vratarja. Med tistimi, ki so na izhodnih vratih, je tudi najboljši strelec kluba Edinson Cavani. Pri Milanu bi še kako potrebovali nogometaša takšnega kova, zato so prišli na idejo, da bi svojega vratarja menjali za urugvajskega napadalca.

A dve sta poglavitni težavi. Cavani bi si moral pošteno znižati plačo, za nameček bi rad nastopal v klubu, ki igra ligo prvakov, Milan pa bo v naslednji sezoni nastopal “le” v ligi Evropa. A bolj kot relacija napadalec-vratar Milan skrbi klic Joseja Mourinha. Portugalec naj bi bil v kontaktu z Leonardom Bonuccijem. Pri Manchestru se zanimajo za usluge italijanskega branilca, ki je lani iz Juventusa prestopil v črno-rdeči dres.

Milan si v tem trenutku ne sme privoščiti cenovno ugodne prodaje, ker bi imeli zato na računu dodaten minus. Trenutno še čakajo, ali bodo morda prejeli kazen s strani Uefe zaradi finančnega fair playa.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja