single
[2]
210946

Messi: “Razmišljal sem o prestopu v Savdsko Arabijo, a njihova liga še ni na pravem nivoju”

Avtor: Urban Kolman
6. 12. 2023, 16.05

Lionel Messi je bil v torek po izbiri revije Time uradno razglašen za najboljšega športnika leta. Argentinec je tako dobil novo nagrado. Ob prejemu nagrade je z revijo opravil tudi intervju, v katerem se je prvič razgovoril o odločitvi, da po odhodu iz PSG-ja odide v Inter Miami. Med drugimi je omenil tudi zanimanje s strani Savdske Arabije in razložil, zakaj ni odšel na bližnji vzhod.

Poletno dogajanje je opisal: “Na svojo srečo sem imel kar nekaj ponudb, ki so bile zanimive. Moral sem jih preučiti in se nato skupaj s svojo družino odločiti, kaj bo za nas najboljša odločitev. Na koncu smo se odločili za selitev v Miami.”

“Moja prva izbira je bila vedno vrnitev v Barcelono, ampak to ni bilo mogoče. V pogovorih je bila tudi Savdska Arabija. Veliko sem razmišljal o tej možnosti. Naredili so tekmovanje, ki je lahko v prihodnosti zelo pomembno,” je dodal.

Šestintridesetletnik je na koncu podpisal za Inter Miami in takoj imel gromozanski vpliv na ekipo. V ligi kljub popolnemu obratu v formi niso uspeli proti v končnico, a so vseeno osvojili ligaški pokal.

Foto: AP Photo/Mark J. Terrill via Guliver Images

SORODNE NOVICE

Zadnje video vsebine

1

Benjamin Markuš: En trenutek lahko prevesi tehtnico (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Prepelič in Tobey Ukrajincem pokazala, kako se izvaja alley oop...Več

3

Sekulić: Fantom sem rekel, da morajo verjeti (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Bundesliga: Šeško ob porazu bikov do novega zadetka...Več

2

Je sezona Bayerna zares tako slaba?...Več

3

Sanjski večer Klemna Prepeliča: “Nisem pomemben, ponosen sem na vse fante!” (VIDEO)...Več