šport TV 1 logo
22:00
Slovenija - Finska IIHF SP elitne divizije 2015
šport TV 2 logo
23:15
Lazio - Juventus Serie A
šport TV 3 logo
23:00
New York Rangers - Minnesota NHL

Messi: Lautaro bi bil v Barceloni izjemen

Avtor: Klemen Verlič
21. 2. 2020, 08.29

Lionel Messi se je v enem od pogovorov za medije spregovoril o možnosti, da se Barcelona okrepi z Interjevim napadalcem Lautarom Martinezom. Za rojaka pravi, da bi se pri katalonskem velikanu odlično znašel.

Martineza se že dlje časa povezuje z odhodom v Barcelono, ki naj bi bila za njegov nakup poleti pripravljena odšteti celo 111 milijonov evrov, kot znaša njegova odkupna klavzula. Za Mundo Deportivo pa je kapetan Blaugrane poudaril, da bi Argentinca v klubu sprejeli z odprtimi rokami. “Lautaro je izjemen napadalec. Vedno se je vedelo, da se bo razvil v odličnega nogometaša, letos pa mu je končno uspelo dokazati, česa je sposoben. Dobro se znajde tudi pod pritiskom in je zelo borben igralec. Je takšen napadalec, ki bi si ga želela vsaka ekipa,” je dejal Lionel Messi.

Argentinski zvezdnik v svojem rojaku vidi tudi veliko podobnosti s svojim trenutnim soigralcem v napadu, Luisom Suarezom. “Njuna stila igre sta si zelo podobna. Menim, da bi mu Luis lahko tudi veliko pomagal pri privajanju na nov klub in novo okolje. Verjamem, da bi se Lautaro hitro ustalil v Barceloni, a vse to seveda govorim le hipotetično,” je zaključil Messi.

Lautaro Martinez bo imel novo priložnost za dokazovanje v nedeljo. Inter se bo namreč pomeril s Sampdorio, prenos tekme pa bo ob 20.40 na Š1!

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

Xavi naj bo!...Več

2

Fairplay v karanteni...Več

3

Alberto Gilardino: Violinist na začetku nove poti...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Postopno, a strastno taktično dozorevanje Jürgena Kloppa...Več

2

Kurtić za ŠTV: Nisem še rekel zadnje, Jojo je TOP 5 na svetu!...Več

3

Celotna kariera Uroša Zormana zajeta v eno biografijo (intervju)...Več