single
[2759]
188162
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Matjaž Kek: Moti me obnašanje nekaterih in tega ne bom toleriral

Avtor: Klemen Verlič
26. 3. 2023, 20.50

Slovenski nogometaši so z zmago nad San Marinom z izidom 2:0 kronali popoln uvodni cikel kvalifikacij za evropsko prvenstvo, v katerem so osvojili vseh šest točk. Kljub temu pa z igro svojih varovancev v nedeljo ni bil popolnoma zadovoljen slovenski selektor Matjaž Kek.

Slovenski nogometaši so dolgo časa iskali pot skozi “bunker” San Marina, ki je bil povsem osredotočen na iztrženje izida z 0:0. Z dvema zadetkoma v drugem polčasu je Slovenija vseeno prišla do nujne in zaslužene zmage. Vseeno pa ta ni bila tako enostavna. Nekaj pomanjkljivosti v igri svojih varovancev je opazil tudi Matjaž Kek, ki je po zmagi stopil pred naš mikrofon.

Mariborčan je priznal, da je pri izbiri začetne enajsterice storil napako in ni upošteval zahtevnosti gostovanja v Kazahstanu, a to popravil v nadaljevanju srečanja. Opozoril pa tudi na vedenje nekaterih svojih varovancev, ki mu ni bilo po godu. “Nekateri so igrali preveč zase, imeli “privat” tekmo. Malo me moti tudi obnašanje nekaterih. Tako absolutno ne gre in tega ne bom toleriral. V določenih slučajih so tudi slabi trenutki, a prišli smo do zmage, kar je najbolj pomembno,” je dejal Kek.

VIDEO: Matjaž Kek po zmagi nad San Marinom

Foto, video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kot da bi gledali Brazilca sredi Ljubljane, nekdanji mladi reprezentant podaril sombrero nasprotniku...Več

2

Bayern enajstič zapored prvak Bundeslige (VIDEO)...Več

3

Krajnc pred začetkom SP v footgolfu: “Čakata nas vročina in vlaga, a upam, da nekdo od nas uresniči svoje sanje” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sobotno popoldne za večnost...Več

2

Predsednik Olimpije šokiral z izjavo: ”Riera ni pri zdravi pameti!”...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več