single
[3137]
162512

Mane: Bayernova vizija me je v trenutku prepričala

Avtor: Klemen Verlič
23. 6. 2022, 09.43

Najnovejši član münchenskega Bayerna Sadio Mane je po končanem prestopu k Bavarcem stopil pred medije, s katerimi je spregovoril o glavnih razlogih, zakaj se je odločil za selitev k nemškim prvakom.

Na tiskovni konferenci ob predstavitvi najnovejše okrepitev moštva so se Senegalcu pridružili še športni direktor Hasan Salihamidžić, Oliver Kahn in Herbert Hainer. Med drugim je nekdanji evropski prvak z Liverpoolom spregovoril o položaju, ki ga bo na zelenici zasedel pri svojem novem delodajalcu.

“Mislim, da na to vprašanje lahko odgovori mož, ki sedi tamle,” je odgovoril Mane in pokazal na trenerja Bayerna Juliana Nagelsmanna, ki se je dogodka udeležil kot opazovalec. “Sem igralec, ki se lahko prilagodi sistemu igre. Lahko igram na treh ali štirih različnih položajih. Povsod se znajdem, dokler me trener ne pošlje v gol ali obrambo,” je v šali dodal Senegalec.

Prisotni mediji so 30-letnika prav tako vprašali, kaj ga je prepričalo v prihod na Bavarsko. “Z Julianom sva se srečala in pogovorila o tej možnosti. Na sestanku je bil prisoten tudi Hasan. Ko sta mi predstavila svojo vizijo, sta me v trenutku navdušila. Brez premisleka sem privolil v prestop,” je še dejal Mane.

Foto: Xinhua via Guliver

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Gajser “osmodil” Prada po zunanji in postal kralj Indonezije...Več

2

NAPOVED TEDNA: Danes odbojka, nato pa motokros in Prva liga Telemach!...Več

3

VIDEO: Drugič zapovrstjo in osmič v sezoni donela slovenska himna...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Jan Pokeršnik: “Nova oblika odbojke na mivki je prinesla veliko razburljivosti”...Več

2

30 najvrednejših nogometašev Bundeslige...Več

3

Herlings: ‘’Zdajšnje kvalifikacije so dolgočasne!’’...Več