KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[3137]
162512

Mane: Bayernova vizija me je v trenutku prepričala

Avtor: Klemen Verlič
23. 6. 2022, 09.43

Najnovejši član münchenskega Bayerna Sadio Mane je po končanem prestopu k Bavarcem stopil pred medije, s katerimi je spregovoril o glavnih razlogih, zakaj se je odločil za selitev k nemškim prvakom.

Na tiskovni konferenci ob predstavitvi najnovejše okrepitev moštva so se Senegalcu pridružili še športni direktor Hasan Salihamidžić, Oliver Kahn in Herbert Hainer. Med drugim je nekdanji evropski prvak z Liverpoolom spregovoril o položaju, ki ga bo na zelenici zasedel pri svojem novem delodajalcu.

“Mislim, da na to vprašanje lahko odgovori mož, ki sedi tamle,” je odgovoril Mane in pokazal na trenerja Bayerna Juliana Nagelsmanna, ki se je dogodka udeležil kot opazovalec. “Sem igralec, ki se lahko prilagodi sistemu igre. Lahko igram na treh ali štirih različnih položajih. Povsod se znajdem, dokler me trener ne pošlje v gol ali obrambo,” je v šali dodal Senegalec.

Prisotni mediji so 30-letnika prav tako vprašali, kaj ga je prepričalo v prihod na Bavarsko. “Z Julianom sva se srečala in pogovorila o tej možnosti. Na sestanku je bil prisoten tudi Hasan. Ko sta mi predstavila svojo vizijo, sta me v trenutku navdušila. Brez premisleka sem privolil v prestop,” je še dejal Mane.

Foto: Xinhua via Guliver

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Urugvaj izkoristil uvodno zaspanost Slovencev, ki so na koncu izvlekli remi...Več

2

VIDEO: Mačkovšek s torpedi potopil ladjo Veszprema...Več

3

VIDEO: Grški vratar z zadetkom končal upe Italije...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Težave za Slovenijo: Oblak izpušča srečanji proti Finski in Danski...Več

2

Sobotno popoldne za večnost...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več