single
[2]
137308

Mama Ronaldu ukazala: Podpiši za Sporting, če ne bo moral tvoj sin

Avtor: Klemen Verlič
22. 9. 2021, 14.49

Dolores Aveiro, mati Cristiana Ronalda, pravi, da bo njen sin pred koncem kariere še zaigral za Sporting iz Lizbone. Portugalskemu zvezdniku je namreč postavila ultimat. Če Ronaldo v naslednjih sezonah ne bo podpisal pogodbe s Sportingom, bo to moral storiti njen vnuk.

Dolores Aveiro je velika navijačica kluba, v katerem je njen sin začel svojo bogato kariero. Kot je zaupala portugalskim medijem, je njena glavna želja pred smrtjo videti za moštvo znova zaigrati svojega ožjega družinskega člana. Kot pravi sama, pa je ne bi zmotilo, če to ne bi bil Cristiano Ronaldo, temveč njegov sin Cristaninho, ki je po njenem mnenju pri enajstih letih celo boljši nogometaš kot je bil pri isti starosti njegov oče.

“Cristiano se mora vrniti v Sporting. Prepričana sem, da bi zame to tudi storil. Še vedno spremlja klub in že sem mu povedala, da ga pred smrtjo želim znova videti v dresu Sportinga. Če to ne bo storil, se bo moral klubu pridružiti Cristianinho. On je pri svojih letih še boljši kot je bil njegov oče. Ronaldo namreč ni imel dobrega trenerja ali učitelja, ki bi ga pripravil na nogometno življenje, sinu pa je odličen oče,” je dejala mati superzvezdnika, ki se je pred tedni vrnil v Manchester United, za katerega je prav tako igral v zgodnji fazi svoje kariere.

Foto: Guliver/AP Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Na ŠPORT TV ta teden v ospredju predvsem ljubljanska moštva...Več

2

Kamerunec v Sežani: Morda bo pa Tabor kmalu velika ekipa (video)...Več

3

Ambiciozni načrti direktorja Cedevite Olimpije: ‘’Cilj je igranje v Evroligi!’’(VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Honda obiskala dom Gajserja in pripravila krajši dokumentarec...Več

2

Victor Osimhen: nov neapeljski vladar...Več

3

Kek utišal samozavestne Ruse: ”V Ljudskem vrtu ni favorita!”...Več