single
[2759]
131784
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Luis Enrique jezen na novinarsko vprašanje: A Danska ne igra?

Avtor: Marko Premrl
6. 7. 2021, 15.45

Zaključni trije dvoboji evropskega prvenstva, obe polfinalni tekmi in finale, bodo odigrani v Londonu. Tako bi lahko s pridom prednost domačega terena izkoritili gostitelji, selektorju Španije pa prehitri izračuni novinarjev niso bili prav nič po godu, kar je tudi jasno pokazal z odrezavim odgovorom.

Po začetnih težavah na Euro se je Španija vendarle uspela prebiti med štiri najboljše. V polfinalu se bo pomerila z Italijo, na tribunah Wembleyja pa se pričakuje pretežno angleško publiko, saj so gostovanja navijačev na letošnjem prvenstvu zelo otežena zaradi zdravstvenih ukrepov zoper širitve covid-19.

“Kako gledate na dejstvo, da imajo Angleži prednost domačega terena in bi se lahko v finalu pomerili proti zmagovalcu tekme Španija – Italija,” je novinar vprašal za mnenje Luisa Enriqueja na zadnji novinarski konferenci. “Slučajno Danska ne igra?” je bil odrezav Španec, ki mu ni bilo všeč namigovanje, da ima Anglija že zagotovljen nastop v finalu. Nato pa je nadaljeval: “To so stvari, na katere ne moremo vplivati. Upam, da bo danes veliko italijanskih in španskih navijačev, ampak je tako, kot je, in to moramo sprejeti.”

Španci in Italijani se bodo danes merili za prvo polfinalno vstopnico. Tekma se začne ob 21.00, že uro pred tem pa na Š1 pripravljamo studijski program s pestrimi vsebinami.

 

Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Pred kratkim premagal tumor, kmalu za tem dosegel prvenec...Več

2

Za lažje odštevanje do VN Argentine: MXGP se je spomnil na velik dosežek Gajserja (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Grd padec Dončića poskrbel za preplah v Dallasu, Slovenec predčasno zapustil parket...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Neverjetna zgodba: Navijači kluba, ki najbolj ogroža vodilni Bayern, dobesedno krvaveli za njegov obstoj...Več

2

Vrača se Prva liga Telemach: Na ŠTV štiri poslastice v treh tednih...Več

3

Grabić o slabšem jesenskem delu: “Vsebinsko smo bili zadovoljni, rezultatsko ne. Moramo biti potrpežljivi.”...Več