single
[3137,2]
186628

Luč na koncu tunela za presenetljivo zimsko okrepitev Bayerna: “Proti Augsburgu bo začel od prve minute!”

Avtor: Rene Vidmar
11. 3. 2023, 13.04

Presenetljiva zimska okrepitev Bayerna João Cancelo se je po dobrem začetku znašel nekoliko na stranskem tiru. Julian Nagelsmann ga namreč že na zadnjih nekaj obračunih ni uvrstil v začetno enajsterico Bavarcev. Tudi sicer je Portugalec v primeru prihoda na igrišče dobil zgolj drobtinice.

V iztekajočem se tednu so tako različni športni mediji že začeli poročati o tem, da serijski nemški prvaki po koncu sezone ne bodo aktivirali odkupne klavzule v znesku 70 milijonov evrov.

“V zadnjem času ni treniral in igral, kot si je sam zamišljal,” je situacijo ocenil Bayernov športni direktor Hasan Salihamidžić.

Kljub na videz neizhodnemu položaju, 28-letnik je zadnji ligaški obračun proti Stuttgartu presedel na klopi, proti PSG-ju v ligi prvakov pa je dobil zgolj 4 minute, naj bi vendarle prišlo do izboljšanja položaja. To je na novinarski konferenci pred nedeljskim ligaškim srečanjem z Augsburgom potrdil sam Nagelsmann. “Kot stvari trenutno kažejo, bo João proti Augsburgu dobil priložnost za igro od prve minute. Vedno se je dobro odzval na kritike. V zadnjem času na treningih ni deloval najbolje, zato sva se pogovorila. Zdi se, da so mu nasveti dobro deli. Na igrišču ponovno uživa.”

Najmlajši strateg v zgodovini Bundeslige je za konec spregovoril tudi o Portugalčevi prihodnosti na Bavarskem. “Je Bayernov igralec. Nimam nadaljnjih komentarjev. Po koncu sezone se tako ali tako posvetimo vsakemu igralcu in preučimo igre skozi celotno sezono. Šele nato sprejemamo končne odločitve.”

Bayern München – Augsburg, v soboto od 15.25 na Šport TV1!

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Hamburški derbi zaznamoval neverjetni avtogol vratarja...Več

2

Slovenke kljub zmagi še vedno reprezentanca z najmanj sreče v ligi narodov (VIDEO)...Več

3

Apatič: “Maribor je že proti Muri razmišljal o Olimpiji” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Zoran Zeljkovič: Čaka nas še veliko dela (VIDEO)...Več

2

Joker s klopi Verbič Sloveniji prinesel zmago in EP (VIDEO)...Več

3

Kek: “Fantje so si zaslužili evropsko prvenstvo, pokazali so, da so edinstveni” (VIDEO)...Več