pismo ikona
šport TV 1 logo
08:45
Bologna - Atalanta Serie A
šport TV 2 logo
08:45
Genk - Anderlecht Belgijska liga
šport TV 3 logo
10:15
Unics Kazan - Monaco Eurocup

Ljubljanski košarkarji od danes vadijo pod budnim očesom Golemca

Avtor: Klemen Verlič
18. 5. 2020, 22.02

Košarkarji Cedevite Olimpije so po izbruhu epidemije novega koronavirusa danes v dvorani Stožice opravili prvi skupni trening pod budnim očesom glavnega trenerja Jurice Golemca ter obeh njegovih pomočnikov Tea Čizmića in Dragiše Drobnjaka in strokovnjaka za telesno pripravo Filipa Ujakovića.

“Občutek, da smo znova nazaj na igrišču, je odličen. Znova lahko normalno delamo,” je za spletno klubsko stran uvodoma dejal Golemac.

“Še naprej moramo biti pozorni in skrbeti, da vse delamo po smernicah ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Za vse nas je dejstvo, da smo nazaj v Stožicah, dobro. Končno se premikamo in se pripravljamo na morebitno nadaljevanje sezone, po drugi strani pa tudi za novo sezono. Vesel sem, da sem znova nazaj. Tudi fantje so v dobrem stanju, vidi se, da zadnja dva meseca niso mirovali,” je še dodal Golemac.

Odločitev o nadaljevanju regionalnega tekmovanja bo znana v sredo, 27. maja, ko bo preko videokonference potekala skupščina klubov regionalnega tekmovanja.

Člani izvršnega odbora Košarkarske zveze Slovenije so na dopisni seji, ki je bila 20. marca, sprejeli odločitev, da so tekmovanja v vseh ligah in starostnih kategorijah pod okriljem KZS za sezono 2019/2020, končana. Državnega prvaka v tej sezoni ni bilo, v ženski konkurenci pa so to postale igralke Cinkarne Celje.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več