pismo ikona
šport TV 1 logo
05:00
Nimes - Marseille Ligue 1
šport TV 2 logo
05:00
Genoa - Lazio Serie A
šport TV 3 logo
05:00
Cedevita Olimpija - Krka Liga Nova KBM

Ljubitelji motokrosa, vabljeni na razburljivi “Day off”

Avtor: Šport TV
4. 7. 2019, 11.37

Nekaj za ljubitelje terenske vožnje: MotoXgeneration kot uradni zastopnik za Husqvarnine motocikle v Sloveniji tik pred poletnim oddihom pripravlja prav poseben dvodnevni dogodek DAY OFF RACE na MX-progi v Šentvidu pri Stični. Prvi dan, v soboto, 6. julija, bo rezerviran za treninge in učenje, v nedeljo, 7. julija, pa bo enduro cross country dirka.

Za vse ljubitelje motokrosa in endura pripravljajo zanimiv off-road program s športno noto, ki pa ne bo tekmovalno usmerjen. Na dogodku vam bodo strokovni inštruktorji pomagali odkrivati skrivnosti športne terenske vožnje. Med njimi bo tudi eden od najuspešnejših slovenskih motokros voznikov in ambasador Husqvarne, Roman Jelen, ki svoje znanje in izkušnje danes prenaša na mlajše generacije. Na dogodku vam bo pomagal odkrivati skrivnosti športne krosistične vožnje. Kot dokazuje zadnja leta doma in v tujini, njegovo pozorno in strokovno oko ne spregleda nobene malenkosti, zato je napredek zagotovljen. SOBOTA, 6. julij 2019.

Prvi dan Day Off race dogodka bodo za vožnjo na voljo klasični enduro krog, ki bo dolg 18–20 minut, motokros proga ter ‘turn track’ oziroma proga za trening ovinkov z Romanom Jelenom, ki vam bom na voljo za vse morebitne napotke. Po končanem športno obarvanem delu dogodka bo sledilo druženje ob jedači in pijači.

 

Vir: MotoXGeneration

 

 

 

 

Priporočamo še

1

Pavlin odkrito: V reprezentanci pogrešam srčnost in žar, za grb je treba dati vse! (VIDEO)...Več

2

Najboljši motokrosist sveta pokazal zmagovalni spomin iz otroštva (FOTO)...Več

3

Neymar podlegel provokacijam in drugič v Franciji pordečel (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Hrvaški Messijev naslednik žogo poslal … v kuhinjo!...Več

2

VIDEO: Zimzeleni Šterbik pri 40 letih uprizoril vratarsko predstavo za anale...Več

3

Prekršek ali ne? Situacija, ki deli hrvaško športno javnost (VIDEO)...Več