šport TV 1 logo
19:15
Argentina - Kolumbija Copa America
šport TV 2 logo
20:15
Edmonton, Sprint, moški ITU World Triathlon Series
šport TV 3 logo
20:00 DANES
Četrtfinale: Madžarska - Avstralija Svetovno prvenstvo

Ljubitelji motokrosa, vabljeni na razburljivi “Day off”

Avtor: Šport TV
4. 7. 2019, 11.37

Nekaj za ljubitelje terenske vožnje: MotoXgeneration kot uradni zastopnik za Husqvarnine motocikle v Sloveniji tik pred poletnim oddihom pripravlja prav poseben dvodnevni dogodek DAY OFF RACE na MX-progi v Šentvidu pri Stični. Prvi dan, v soboto, 6. julija, bo rezerviran za treninge in učenje, v nedeljo, 7. julija, pa bo enduro cross country dirka.

Za vse ljubitelje motokrosa in endura pripravljajo zanimiv off-road program s športno noto, ki pa ne bo tekmovalno usmerjen. Na dogodku vam bodo strokovni inštruktorji pomagali odkrivati skrivnosti športne terenske vožnje. Med njimi bo tudi eden od najuspešnejših slovenskih motokros voznikov in ambasador Husqvarne, Roman Jelen, ki svoje znanje in izkušnje danes prenaša na mlajše generacije. Na dogodku vam bo pomagal odkrivati skrivnosti športne krosistične vožnje. Kot dokazuje zadnja leta doma in v tujini, njegovo pozorno in strokovno oko ne spregleda nobene malenkosti, zato je napredek zagotovljen. SOBOTA, 6. julij 2019.

Prvi dan Day Off race dogodka bodo za vožnjo na voljo klasični enduro krog, ki bo dolg 18–20 minut, motokros proga ter ‘turn track’ oziroma proga za trening ovinkov z Romanom Jelenom, ki vam bom na voljo za vse morebitne napotke. Po končanem športno obarvanem delu dogodka bo sledilo druženje ob jedači in pijači.

 

Vir: MotoXGeneration

 

 

 

 

Priporočamo še

1

VIDEO: Hrvaški Messi za Rijeko zabil dva evrogola...Več

2

Afriški pokal narodov: Alžirci znova prvaki po 29 letih (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Hokejska akademija je zadetek v polno!...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser svoji Špeli naročil: Na Baliju moramo imeti tudi …...Več

2

VIDEO: Madagaskar poskrbel za najlepši gol...Več

3

Kopitar: Informacije dobim morda dan ali uro pred drugimi...Več