puščica dol ikona
Trenutno na sporedu
puščica gor ikona
06:45
Chievo - Atalanta, Nogomet - Serie A
šport TV 1 logo
07:15
Nice - Marseille, Nogomet - Ligue 1
šport TV 2 logo
07:15
Udinese - Napoli, Nogomet - Serie A
šport TV 3 logo

Najmočnejše klubsko košarkarsko tekmovanje v Slovenije se znova seli na televizijske ekrane, prenose tekem Lige Nova KBM boste odslej lahko spremljali na Šport TV. V soboto, 9. decembra, si boste lahko v prenosu ogledali tekmo med Hopsi in Zlatorogom.

V decembru si boste lahko v prenosu na Šport TV ogledali štiri tekme. Prvi prenos bo na sporedu že to soboto, ko bodo Hopsi gostili Zlatorog.

Decembrski dvoboji na ŠPORT TV:

Kolo

datum ura tekma

9.

9. december 2017 19.00 Hopsi Polzela : Zlatorog Laško

10.

16. december 2017 19.00

Krka : Šenčur GGD

11. 23. december 2017 19.00

Rogaška : Ilirija

1. 30. december 2017 19.00

Zlatorog : Šentjur

Po nepopolnih osmih kolih je na vrhu Sixt Primorska, na drugem mestu pa je s tekmo manj Rogaška. Sledijo štiri ekipe z enajstimi točkami (Petrol Olimpija, Hopsi Polzela, Ilirija in Šenčur), deset točk pa so doslej zbrali košarkarji Krke, Heliosa in Šentjurja. Na zadnjem mestu se z eno zmago na sedmih tekmah nahaja Zlatorog. V Ligo za prvaka se uvrsti prvih osem ekip, preostala dva moštva pa bosta z najboljšimi štirimi ekipami 2. SKL tvorila ekipo za obstanek/napredovanje v 1. SKL.

Radoslav Nesterović, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije:
“Veseli nas, da se Liga Nova KBM znova seli na televizijske ekrane. Prepričani smo, da bodo predstavniki klubov 1. SKL in ekipa Šport TV izbrali atraktivna srečanja, ki bodo pred zaslone privabile čim večje število gledalcev.”

Kristijan Novak, predsednik združenja klubov 1. SKL za moške:
“Združenje klubov Lige Nova KBM in Šport TV sta na skupnem sestanku dosegla dogovor o neposrednih prenosih tekem Lige Nova KBM. Od 9. kola naprej bo v prenosu eno srečanje na kolo, tako imenovana tekma kola, ki bo predvajana v sobotnem terminu ob 19. uri. Tekmo kola izbere Združenje klubov Lige Nova KBM. Verjamemo, da je to pomemben korak pri popularizaciji klubske košarke v Sloveniji.”

En odziv na “Z decembrom se na ŠPORT TV vrača LIGA Nova KBM”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja