pismo ikona
šport TV 1 logo
08:45
SPAL - Genoa Serie A
šport TV 2 logo
08:45
Hellas Verona - Roma Serie A
šport TV 3 logo
09:00
Toulouse - Marseille Ligue 1

Ledena trofeja letos odpovedana

Avtor: Klemen Verlič
4. 2. 2020, 11.41

Ledena trofeja je zabavni športni dan za ljubitelje drsanja in hokeja na prostem, ki bi se v tretji izvedbi selila na idilično jezero Jasna v Kranjski Gori, a so prireditelji sporočili, da je letošnje druženje zaradi visokih temperatur odpovedano.

Osrednji dogodek celodnevnega programa je bil v preteklih dveh letih turnir trojk ljubiteljskih in klubskih hokejistov, ki so se spopadli za Ledeno trofejo in pravice do hvaljenja.

Rdeča nit odpovedanega druženja je sicer hokej na prostem, ki nudi udeležencem edinstveno in pristno doživetje športa ter narave. Hokejski turnir je v preteklosti spremljal tudi pester program za otroke in družine in možnosti drsanja na jezeru z brezplačno izposojo drsalk, šolo hokeja na ledu za otroke, preizkušnjo v strelih na gol, nagradnem spretnostnem poligonu in v drugih hokejskih elementih ter uživanje v izbrani gostinski ponudbi.

Ledeno trofejo 2020 so prireditelji letos po selitvi na jezero Jasna enkrat že prestavili, in sicer iz 25. januarja na 15. februar, zdaj pa dokončno sporočili, da zaradi visokih temperatur izvedba dogodka letos ne bo mogoča.

Foto. Ledena trofeja

Priporočamo še

1

Xavi naj bo!...Več

2

Fairplay v karanteni...Več

3

Alberto Gilardino: Violinist na začetku nove poti...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Postopno, a strastno taktično dozorevanje Jürgena Kloppa...Več

2

Kurtić za ŠTV: Nisem še rekel zadnje, Jojo je TOP 5 na svetu!...Več

3

Celotna kariera Uroša Zormana zajeta v eno biografijo (intervju)...Več