šport TV 1 logo
13:15
Atalanta - Roma Serie A
šport TV 2 logo
13:30
Sassuolo - Parma Serie A
šport TV 3 logo
13:30 DANES
Toronto - Pittsburgh NHL

Ledena trofeja letos odpovedana

Avtor: Klemen Verlič
4. 2. 2020, 11.41

Ledena trofeja je zabavni športni dan za ljubitelje drsanja in hokeja na prostem, ki bi se v tretji izvedbi selila na idilično jezero Jasna v Kranjski Gori, a so prireditelji sporočili, da je letošnje druženje zaradi visokih temperatur odpovedano.

Osrednji dogodek celodnevnega programa je bil v preteklih dveh letih turnir trojk ljubiteljskih in klubskih hokejistov, ki so se spopadli za Ledeno trofejo in pravice do hvaljenja.

Rdeča nit odpovedanega druženja je sicer hokej na prostem, ki nudi udeležencem edinstveno in pristno doživetje športa ter narave. Hokejski turnir je v preteklosti spremljal tudi pester program za otroke in družine in možnosti drsanja na jezeru z brezplačno izposojo drsalk, šolo hokeja na ledu za otroke, preizkušnjo v strelih na gol, nagradnem spretnostnem poligonu in v drugih hokejskih elementih ter uživanje v izbrani gostinski ponudbi.

Ledeno trofejo 2020 so prireditelji letos po selitvi na jezero Jasna enkrat že prestavili, in sicer iz 25. januarja na 15. februar, zdaj pa dokončno sporočili, da zaradi visokih temperatur izvedba dogodka letos ne bo mogoča.

Foto. Ledena trofeja

Priporočamo še

1

Dragi Kobe...Več

2

Otok greha, ki se mu ne more upreti niti nogometni svet...Več

3

Pokal šestih narodov pred vrati...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Slovenski vratar s “hokejsko podajo” premagal Rangerse in podaril Celticu naslov...Več

2

VIDEO: Afriški Spiderman vratar postal spletni hit...Več

3

VIDEO: Lesjaku uspela ena najbolj zabavnih obramb v karieri...Več