šport TV 1 logo
17:55 V ŽIVO
Juventus - Torino Serie A
šport TV 2 logo
16:55 V ŽIVO
Rennes - Lens Ligue 1
šport TV 3 logo
18:00
49. oddaja World of Free Sports

Lammers: Počnem vse kar lahko, da bi bil redni član prve postave

Avtor: Klemen Verlič
21. 11. 2020, 14.07

Napadalec Atalante Sam Lammers verjame, da klub v nadaljevanju sezone lahko igra bolje kot do zdaj. Razkril je tudi katera dva soigralca sta mu najbolj pomagala pri navajanju na novo okolje in kakšni so njegovi nadaljnji cilji.

Sam Lammers je v Atalanto prispel pred letošnjo sezono z nizozemskega PSV-ja. Kot pravi, pa sta mu pri navajanju na življenje v Bergamu najbolj pomagala nizozemska rojaka Marten de Roon in Hans Hateboer. “Njuna pomoč mi veliko pomeni. De Roon mi je ob prihodu na primer pomagal najti primerno hišo za vselitev. Prav tako mi je predstavil nekaj ljudi, ki mi pomagajo v vsakdanjem življenju. Atalanta mi je omogočila tudi učne ure Italijanščine, saj je ta ključna za moj napredek,” je bil odkrit Lammers.

Nizozemski napadalec se je v letošnji sezoni dvakrat že vpisal med strelce za Atalanto, ki sicer v začetku letošnje sezone ni tako prepričljiva kot lani. “Zadovoljen sem, da sem uspel v Serie A že doseči dva zadetka, saj je tresti mreže nasprotnikov vedno zabavno. Zdaj je moj cilj kazati dovolj dobre predstave, da si priigram redno mesto v prvi postavi. Vseeno je v klubu kar nekaj izjemnih napadalcev, zato to ne bo lahko,” je še dejal 23-letnik.

Lammers bo imel novo priložnost za dokazovanje že v soboto, ko se bo Atalanta pomerila s Spezio. Prenos srečanja Spezia-Atalanta si bo začel ob 17.55 na Š1!

Foto: Guliver/Getty Images
Vir. STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Messi se je poklonil Maradoni...Več

2

VIDEO: Rupnik znova uprizoril Messija...Več

3

VIDEO: Igralci Lazia preklinjali ob obupnem pristanku “novega” letala...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Srce, veliko kot garderobna omara...Več

2

BLOG: Mesto, kjer se otroci rojevajo z vratarskimi rokavicami...Več

3

Maldini: Sram me je bilo, ko sem videl posnetke tekem proti Maradoni...Več